Răsturnare șocantă de situație!!! Cine i-a ucis, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași?!

Răsturnare șocantă de situație!!! Cine i-a ucis, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași?!

Apar informații noi în dosarul achetei dublei crime de la Iaşi. Principalul suspect rămâne studentul marocan Ahmed Sami El Bourkadi.

Studentul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași, a plecat de la locul crimei la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare. Potrivit dosarului, el era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

Apar noi detalii din dosarul procurorilor care anchetează dubla crimă de la Iaşi. Criminaliștii au refăcut traseul lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect, iar în baza probelor strânse investigatorii au tras concluzia că acesta ar fi fost implicat în uciderea lui Youssef Jniyah și a prietenei sale, Ioana Vanesa Burlacu. 

Anchetatorii au constatat că principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani, a fost în casa victimelor în noaptea crimei, a avut loc o încăierare și și-a schimbat hainele înainte să plece, potrivit Realitatea TV.

Conform informațiilor din dosarul penal, Ahmed Sami El Bourkadi a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pleca de la locația crimei. El a plecat la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare.

Mai mult, conform dosarului, studentul marocan era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

„Acesta este surprins de camerele de supraveghere din scara locuinței sale și din apropierea locuinței persoanei vătămate în jurul orei 18.00. Acesta are în partea superioară a corpului un hanorac cu glugă de culoare roșie, vizibil de sub geaca de iarnă.

Acesta avea în mână un recipient tip tub, folosit pentru pulverizarea/introducere substanțe în narghilea pentru inhalare.

Diferențele de vestimentație sunt semnificative, respectiv nu se mai observă gluga roșie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurți, nu lungi ca atunci când se deplasa către victime.

Rezultă că, în intervalul critic, din noaptea de 8 spre 9 decembrie, suspectul a fost prezent la locuința celor două victime, a plecat de acolo îmbrăcat diferit, a revenit, apoi a intrat și ieșit în mod repetat din scara blocului său ”, se arată în documentele din dosarul penal.

În urma unei declarații făcute de un ofițer care locuiește în cartierul Moara de Vânt, locul unde a avut loc dubla crimă, anchetatorii analizează ipoteza existenței unei alte persoane care ar putea fi suspectă.

Potrivit informațiilor, ofițerul ar fi descris o persoană pe care a văzut-o în curtea vilei. Pornind de la această declarație, s-a vehiculat că ar mai fi vorba de un alt suspect.

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi” a precizat una dintre sursele din anchetă.

Ofițerul ar mai fi spus că individul care se afla în acel moment lângă vila din Moara de Vânt avea o constituție robustă și trăsături care nu seamănă cu cele ale studentului suspect.

Sursele susțin că același bărbat ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dată la prânz și încă o dată după-amiaza. Descrierea făcută de ofițer conduce către o altă persoană, nu spre studentul canadian de origine marocană care este considerat principalul suspect, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza