Răsturnare de situație în cazul crimei de laIași: Cine este criminalul?! Un ofițer care locuiește în apropierea locului crimei a spus adevărul

Răsturnare de situație în cazul crimei de laIași: Cine este criminalul?! Un ofițer care locuiește în apropierea locului crimei a spus adevărul
| Foto: ziareonline.ro

Un ofițer care locuiește în cartierul Moara de Vânt unde a avut loc crima, spune că există o altă persoană care ar putea fi suspectă.

Potrivit informațiilor, ofițerul ar fi descris o persoană pe care a văzut-o în curtea vilei. Pornind de la această declarație, s-a vehiculat că ar mai fi vorba de un alt suspect.

Ahmed Sami el Bourkadi se află în continuare în arest și susține că este nevinovat.

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi” a precizat una dintre sursele din anchetă.

Ofițerul ar mai fi spus că individul care se afla în acel moment lângă vila din Moara de Vânt avea o constituție robustă și trăsături care nu seamănă cu cele ale studentului suspect.

„Martorul mai susține că a văzut un bărbat de 1,70 – 1,75 metri înălțime, îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap, iar haina îi ajungea până la genunchi”, au mai spus sursele anchetei.

Sursele susțin că același bărbat ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dată la prânz și încă o dată după-amiaza. Descrierea făcută de ofițer conduce către o altă persoană, nu spre studentul canadian de origine marocană care este considerat principalul suspect.

Varianta este contrazisă

Potrivit verificărilor, sursele din anchetă susțin că varianta este contrazisă. Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat prin intermediul GPS-ului de două ori pe data de 9 decembrie, la locul crimei, la ore diferite. Cel mai probabil persoana care a onservat pe cineva în curtea vilei, l-a văzut chiar pe Ahmed Sami El Bourkadi. În ziua respectivă, Ahmed Sami El Bourkadi purta geacă închisă la culoare care avea blană la glugă și era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni închiși, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza