Răsturnare de situație în cazul crimei de la Iași! Iubita marocanului face dezvăluiri șocante. Cine este, de fapt, criminalul?

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Iași! Iubita marocanului face dezvăluiri șocante. Cine este, de fapt, criminalul?
| Foto: cancan.ro

Se află noi detalii în cazul dublei crime de la Iași. Fosta iubită a marocanului face dezvăluiri important pentru anchetă.

Imane el Adraoui, iubita suspectului în dublul asasinat de la Iași, Ahmed Sami el Bourkadi, a ajuns ieri în fața anchetatorilor. De asemenea, și presupusul criminal a fost chemat la audieri însă acesta a refuzat să dea vreo declarație.

”Da, este adevărat. Clientul meu a fost chemat astăzi (ieri-n.r.) la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat să mai dea declarații”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană care este cercetat în cazul dublulului asasinat din Moara de Vânt, conform  bzi.ro . 

Surse judiciare au precizat că Imane el Adraoui, iubita lui Ahmed Sami el Bourkadi ar fi mărturisit că marocanul nu ar fi fost plin de sânge sau de noroi în momentul în care s-a întors acasă din vizita făcută la vila din Moara de Vânt. Mai mult, tânăra susține că tânărul s-a întors acasă îmbrăcat cu alte haine decât cele cu care plecase. 

De asemenea, surse apropiate anchetei afirmă că nu este exclus ca în curând magistrații să îl trimită în judecată pe studentul marocan. Tânărul ar urma să fie acuzat de comiterea mai multor infracțiuni printre care omor calificat și distrugere. 

Surse judiciare au declarat că în urma audierii marocanului reprezentanții comisiei medico-legale psihiatrice din cadrul Institutului de Medicină Legală din Iași au ajuns la concluzia că tânărul are un IQ mediu, de 98, că are discernământ, că ar fi dat unele răspunsuri lapidare, că ar da semne că ar avea o relație tensionată în familie. 

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!”. După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, au declarat apropiații studentului marocan, pentru sursa menționată anterior, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza