Părinţii celor doi studenţi omorâţi cu maşina la 2 Mai de Vlad Pascu, revoltați după ce tânărul a încercat să le ofere bani. Ce au de gând să facă

Părinţii celor doi studenţi omorâţi cu maşina la 2 Mai de Vlad Pascu, revoltați după ce tânărul a încercat să le ofere bani. Ce au de gând să facă
| Foto: spynews

Părinţii celor doi studenţi omorâţi cu maşina la 2 Mai de Vlad Pascu sunt revoltaţi, după ce tânărul a încercat să le ofere bani.

Părinţii celor doi studenţi omorâţi cu maşina la 2 Mai de Vlad Pascu sunt extrem de îngrijorați și afectați de situația în care se află, după ce tânărul care a condus drogat i-a chemat la mediator cu intenţia de a le oferi bani.

Aceștia susțin că vieţile copiilor lor nu pot fi cumpărate cu bani. Mai mult decât atât, părinţiii studenţilor ucişi spun, de asemenea, că vor da şi Poliţia în judecată.

Ei bine, prin această întâlnire de mediere, familia Pascu ar fi încercat să le ofere bani familiilor Robertei şi a lui Sebi, cei doi studenţi ucişi de Vlad Pascu în cumplitul accident de la 2 Mai produs pe 19 august 2023.

"Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi. Acest ajutor între ghilimele, financiar, vine mult prea târziu. Nu ne-a întrebat nimeni şi oricum nu aveam nevoie, ţin să subliniez, dar măcar ca gest omenesc să ne fi întrebat cineva când am avut copiii la capelă. Vor mediere, adică să mai scadă din sentinţă, să ce? Eu nu vând sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi.

Mare atenţie şi pentru domnii, doamnele din magistratură de la Mangalia. Să nu încerce să facă cineva ceva, vreo nefăcută. Sunt cu ochii pe ei. Poliţia Română, care a fost atunci de l-au dat deoparte să nu păţească Vlad Pascu ceva, poliţiştii de la Rutieră, eu îi voi chema în instanţă şi pe dumnealor. Sunt la fel de vinovaţi ca şi Vlad Pascu, doar că nu au fost fizic la volanul maşinii", a declarat Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl Robertei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza