Iubita lui Vlad Pascu a rămas fără averea de milioane. Ce s-a întâmplat cu Rebecca

Iubita lui Vlad Pascu a rămas fără averea de milioane. Ce s-a întâmplat cu Rebecca

Acuzată că se droga cot la cot cu Vlad, tânărul care a omorât doi studenți, Rebecca a rămas și fără avere.

Problemele se țin scai de Rebecca L., tânăra care se droga „live”, pe site-urile de socializare, alături de Vlad Pascu, cel care, drogat la volan, a omorât doi studenți.

Imediat după ce Vlad Pascu i-a omorât pe cei doi, Rebecca a fost căutată de Miruna Pascu, mama ucigașului, care a încercat să o șantajeze, pentru a nu da declarații în dosarul care vizează deținerea ilegală de substanțe interzise. Astfel, Miruna Pascu a ajuns să fie arestată, pentru influențarea martorilor.

De parcă faptul că intrase în vizorul DIICOT nu era de ajuns, Rebecca L. a fost trimisă în judecată, recent, alături de șase bărbați, pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic.

Iar necazurile nu se opresc aici. Jurnaliștii SPYNEWS au descoperit că, după moartea tatălui adoptiv, Rebecca nu s-a ales cu nimic din averea de milioane, fiindcă bărbatul îi lăsase totul fiicei naturale.

Astfel, mama Rebeccăi a decis să lupte pentru partea lor de moștenire și a deschis un proces în care a solicitat ca terenurile, casele și conturile din bănci rămase după dispariția prematură a soțului ei să fie împărțite de judecători.

Cel mai recent termen a avut loc în urmă cu o săptămână, când instanța a decis să amâne procesul, deoarece martorii citați nu s-au prezentat.

Comenteaza