Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Tânăra, implicată într-un accident de proporții

Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Tânăra, implicată într-un accident de proporții

Prietena lui Vlad Pascu, Rebecca, a fost diagnosticată cu tulburări psihice, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier.

Rebecca Lăzărescu, prietena lui Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragedia drogat de la 2 Mai, trece printr-o dramă personală care a reușit să adâncească și mai mult rănile trecutului său. Tânăra a fost implicată într-un accident de circulație cu mulți ani în urmă, eveniment care a lăsat urme adânci în viața ei.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci ani, pe o trecere de pietoni din București, când Rebecca Lăzărescu avea doar 12 ani. În acel moment, viața ei și a familiei sale s-a schimbat iremediabil. Mama ei a hotărât să dea în judecată compania la care era asigurat șoferul vinovat pentru tragedie, solicitând daune morale considerabile. Motivul? Fiica sa a suferit grav din cauza incidentului în care a fost implicată.

Vestea diagnosticului a șocat pe toată lumea din cercul apropiat al Rebeccăi Lăzărescu. Tânăra a fost diagnosticată cu tulburări psihice, iar efectele asupra ei și asupra celor din jurul său sunt devastatoare.

„Reclamanta a arătat, în esenţă că, la data de 18.06.2018, conducătorul autovehiculului a produs, din culpa sa, un accident de circulaţie care a avut drept consecinţă vătămarea corporală a minorei Lăzărescu Rebecca Ioana. Accidentul rutier a avut loc pe trecerea de pietoni, în sectorul 1, Bucureşti”, se arată în dosar, potrivit spynews.ro.

Comenteaza