Mărturisirile cutremurătoare ale femeii pe care iubitul ei a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc: ”Mi-a fost teamă că o să mor” 

Mărturisirile cutremurătoare ale femeii pe care iubitul ei a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc: ”Mi-a fost teamă că o să mor” 

Femeia sechestrată, băgată în portbagajul mașinii și incediată de iubitul ei a dat declarații după ce a fost salvată de la moarte.

În urmă cu câteva zile, un caz halucinant s-a petrecut în București. Gicuță din Apărători și-a răpit iubita, după o ceartă și a băgat-o în portbagajul mașinii ei. Apoi a încercat să îi dea foc, pe un câmp însă, din fericire, oamenii legii au intervenit la timp și au reușit să o salveze. 

Mărturisirile cutremurătoare ale femeii care a fost răpită și incendiată

Femeia care a fost sechestrată și incendiată de iubitul ei a făcut declarații cutremurătoare. Aceasta povestește că a reușit să sune la 112 și să primească și link ul de localizare.
 
„Nu știu dacă și-a dat seama că am sunat la 112, telefonul era conectat prin Bluetooth în mașină, iar eu când am sunat din portbagaj, nu auzeam nimic și nu înțelegeam de ce. La scurt timp, el a oprit mașina și am apucat să primesc locația (n.r. linkul de localizare de la STS)”, a spus ea pentru RomâniaTv.
Tânăra a spus că inițial nu a realizat că Gicuță din Apărători dă foc mașinii, ci se gândea că a oprit mașina și stă pe loc. Mai mult, aceasta menționează cu nu avea de unde să știe că iubitul ei era sub influența substanțelor interzise.

„M-a lovit. Nu am de unde să știu dacă era drogat. Am mai avut divergente. Nici dacă face o zi de pușcărie, nici dacă face 30 de ani, pe mine nu mă ajuta cu nimic. Mi-a fost teamă că o să mor. Atunci când am simțit fumul ăla am crezut că nu mă mai salveaza nimeni. Știam că am 6% baterie. Am accesat link-ul după ce am închis primul apel și mă gândeam dacă oare mă mai urmărește cineva de la 112. Eu am sunat imediat cum m-a băgat în portbagaj. Prima oară am sunat din portbagaj.

Eram în mers când am sunat. Cum a plecat de pe loc, eu fiind în portbagaj, atunci am sunat prima dată. A reușit să mă bage în portbagaj fiindcă avea un cuțit în mână, un briceag. Nu m-am opus foarte mult. Îmi era teamă să nu mă înjunghie. M-a mai lovit, dar nu s-a ajuns până aici. Au fost multe motive pentru care ne-am luat la ceartă, de o vreme ne certăm din orice. Printre care și acei bani. Nu este o datorie veche. Îi dădusem banii în seara aia. Nu a respectat promisiunea. A zis că îmi dă banii după ce cântă”, a mai spus aceasta potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Femeia acceptase ideea că va muri

Deși reușise să vorbească la telefon cu oamenii legii și să primească și un link de localizare, femeia spune că atunci când a simțit mirosul de fum a realizat că nu va fi salvată la timp și acceptase ideea că o să moară.

„Nu credeam că mă vă găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea… parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc”., a mai declarat ea, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza