Horoscop 11 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie își schimbă mașina

Horoscop 11 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie își schimbă mașina
| Foto: stirileprotv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 11 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

CAPRICORN
Se pare c-o s-aveţi o mai bună comunicare cu partenerul de suflet şi vi se revelează nevoia de a fi împreună pe viaţă. Începeţi în forţă. Aveţi nişte obiective de atins şi se vor găsi resursele necesare ca să puteţi scoate un profit consistent - poate fi un an bănos pentru voi.

VĂRSĂTOR
O să reluaţi o discuţie pe marginea unor bani pe care trebuia să-i fi luat deja şi care vi-i datorează - să vi-i dea.
Se conturează un proiect de afaceri şi o să vă bucuraţi de o combinaţie partenerială care să vi se potrivească şi să faceţi munca de mare rafinament.

PEŞTI
O să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi lucruri utile pentru casă, familie, poate copiii au nevoie de aparatură pentru şcoală. Poate vi se face o promovare intensă şi vă găsiţi ceva şi mai bun de lucru, sau în paralel, dacă nimeriţi o colaborare calumea şi bine plătită.

BERBEC
Se poate să reziliaţi un contract de muncă şi să faceţi altul, să cereţi, poate, mai mulţi bani, la o adică. O să prindeţi din zbor un pont de afaceri şi veţi fructifica oportunitatea, şi chiar o să se vadă la capitolul finanţe - numai c-o să şi cheltuiţi cu mare frenzie.

TAUR
Poate-o să vă cumpăraţi altă maşină, ori nişte ustensile cu care să faceţi treabă de şi mai bună calitate. Se va ivi un prilej să lucraţi pentru un partener străin, şi la un moment dat să vă şi duceţi în ţara respectivă, dar asta când or să se ridice interdicţiile de deplasare.

GEMENI
V-au rămas lucruri nespuse în relaţia partenerială şi poate de-aceea nici nu simţiţi apropierea, căldura fiinţei iubite. Vi se fac nişte promisiuni de proiecte în care vă puteţi implica, numai s-aveţi timp şi să existe şi recompensa financiară potrivită.

RAC
O să vină cu scuze cineva care nu v-a putut întâlni de sărbători şi poate reuşiţi zilele-astea. Se pare c-a expirat un timp de gândire şi trebuie să-i spuneţi unui partener de afaceri dacă o să acceptaţi oferta sau dac-o amânaţi pe mai târziu - pe a doua jumătate a anului.

LEU
Se-apropie un moment în viaţa voastră, poate vă logodiţi, o să vă căsătoriţi, poate, sau poate abia acum o să-l cunoaşteţi pe om. Aţi putea face rost de nişte bani în plus dacă mai sacrificaţi din timpul liber şi s-ar putea să vă şi placă şi să nu simţiţi oboseala.

FECIOARĂ
Se poate să vi se ceară ajutorul şi să contribuiţi cu ce se poate la o acţiune caritabilă, fără vreo asociaţie la bază, o fi un ajutor benevol. O colaborare-ar fi soluţia, ca să ieşiţi dintr-un impas financiar, sau să mai puneţi de-o parte o sumă de care să nu v-atingeţi.

BALANŢĂ
Ori reduceri la magazine, sau online, şi o să cumpăraţi nişte lucruri de care chiar aveţi nevoie acasă. Scoateţi lista cu taxele pe care trebuie să le achitaţi anul ăsta şi poate începeţi cu prima - fie c-aşa v-aţi obişnuit, fie pentru că e o reducere la-nceput de an.

SCORPION
Vă consultaţi cu ai voştri să vedeţi de ce mai e nevoie pe-acasă şi să scoateţi din fondul de rulment al familiei suma potrivită. O să profitaţi de o conjunctură care să vă pună într-o lumină favorabilă la slujbă, în societate, şi să se vadă şi la bani, c-or să se-adune, acolo, în cont.

SĂGETĂTOR
O să vorbiţi poate mai des cu rudele apropiate, scurtaţi cumva distanţele, c-aveţi nevoie unii de alţii. Se poate să fiţi inventivi la capitolul comunicare şi să deveniţi o portavoce pentru voi, pentru alţii, care au nevoie să facă cineva lobby pentru ei.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza