Mărturia șoferului drogat de la 2 Mai care a lovit mortal doi turiști. A mărturisit de ce nu a oprit

Mărturia șoferului drogat de la 2 Mai care a lovit mortal doi turiști. A mărturisit de ce nu a oprit

Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui bolid de lux, a intrat într-un grup de tineri, duminică dimineața și a ucis două persoane.

Doi tineri au murit, iar alți trei au fost răniți, după ce un tânăr de 19 ani, Matei Vlad Pascu, i-a lovit cu mașina, în stațiunea 2 Mai. Tinerii, opt la număr, se îndreptau spre plajă, la momentul producerii tragediei. Ei circulau pe partea carosabilă, în jurul orei 05:25, moment în care șoferul de 19 ani i-a lovit din plin.

A fugit de la locul accidentului, șoferul teribilist fiind prins de oamenii legii, ulterior, în stațiunea Vama Veche. A fost testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la trei droguri de mare risc: cocaină, amfetamină și metamfetamină, potrivit cancan.ro.

Întrebat de anchetatori de ce a părăsit locul accidentului, tânărul drogat a oferit un răspuns care a șocat de-a dreptul. Șoferul vinovat de uciderea a doi tineri le-a spus oamenilor legii că nu el ar fi autorul accidentului din stațiunea 2 Mai și că autoturismul său ar fi fost avariat după ce ar fi lovit un animal, pe drum.

Tânărul de 19 ani, care își luase permisul de conducere în urmă cu trei luni, va fi prezentat în fața instanței, în curând, cu propunerea arestului preventiv, arată Gandul.ro. Înainte să se urce la volanul autoturismului, tânărul de 19 ani consumase un cocktail de stupefiante. Mașina pe care o conducea nu avea asigurare RCA.

Comenteaza