Daniel Onoriu este liber! Primele declarații ale pilotului de raliuri după mai bine de 8 luni, de arestul la domiciliu: ”Am mers la biserică”

Daniel Onoriu este liber! Primele declarații ale pilotului de raliuri după mai bine de 8 luni, de arestul la domiciliu: ”Am mers la biserică”
| Foto: spynews.ro.

După mai bine de opt luni de arest, Daniel Onoriu a aflat că măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar.

Veștile sunt foarte bune pentru Daniel Onoriu. Vineri, pilotul de raliuri a mers în fața instanței pentru a afla dacă va fi eliberat din arestul la domiciliu sau nu, însă de această dată lucrurile s-au întâmplat exact așa cum acesta și-a și dorit.

După o lungă perioadă în care a fost privat de liberate, acum măsura arestului la domiciliu în cazul lui Daniel Onoriu a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar, iar pilotul de raliuri are dreptul la libertate.

Pilotul de raliuri va avea mai multe obligații în această perioadă, cât timp se află sub control judiciar, însă ceea ce își dorea cel mai mult Daniel Onoriu o reprezenta libertatea, de care acum se poate bucura din nou.

Reporterii Spynews.ro au luat legătura cu Daniel Onoriu, care ne-a declarat că este foarte fericit și că nu-i vine să creadă că în sfârșit este liber. El ne-a declarat că a mers la biserică imediat după ce a aflat că a ieșit din arestul la domiciliu.

”Ieri am fost la biserică, m-am rugat la Dumnezeu, după am fost de la Piața Presei Libere până în Băneasa pe jos acasă, eu am avut mușchii atrofiați, am stat două luni în comă, am fost 99% mort. N-am înțeles de ce în acest timp judecătorii nu m-au lăsat să ies acasă pe propria mea terasă.

Eu am fost un om extrem de bolnav., Dumnezeu mi-a dat ambiție, chiar dacă am stat închis în apartament, eu chiar și așa mi-am văzut de corpul meu, am făcut mii de ture prin casă, am tras de fiare până când n-am mai putut”, a spus Daniel Onoriu pentru Spynews.ro.

Comenteaza