Decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă cu mama lui Vlad, criminalul de la 2 mai

Decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă cu mama lui Vlad, criminalul de la 2 mai

Tribunalul București a luat o decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu, mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai.

În cursul zilei de luni, 9 octombrie 2023, Tribunalul București a luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu.

Mama lui Vlad, șoferul care a provocat o reală tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Aceasta va fi cercetată sub control judiciar.

Măsura nu este definitivă, potrivit surselor judiciare.

Conform minutei ședinței de azi, de la Tribunalul București, se „dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpată”.

Mama lui Vlad Pascu fusese arestată preventiv, după ce a încercat să influențeze martorii din dosar.

În cursul zilei de azi, magistrații Tribunalului București au luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a produs o tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Pe numele femeii a fost emisă măsura controlului judiciar. Decizia nu este definitivă.

„În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpata PASCU MIRUNA. În temeiul art. 242 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 215 C.pr.pen. dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata PASCU MIRUNA”, se arată în minută.

De asemenea, mama lui Vlad Pascu trebuie să respecte condițiile impuse de lege. Are obligația de a se prezenta la instanța de judecată atunci când este chemată. De asemenea, să informeze organul judiciar, dacă își schimbă locuința. Miruna Pascu are obligația de a se prezenta la organul de supraveghere, așa cum se arată în programul întocmit de oamenii legii, potrivit cancan.ro.

Comenteaza