Luiza Melencu a fost găsită MOARTĂ?! Anunțul BOMBĂ care scoate adevărul la iveală

Luiza Melencu a fost găsită MOARTĂ?! Anunțul BOMBĂ care scoate adevărul la iveală
| Foto: ziareonline.ro

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut fără urmă acum doi ani, iar ancheta este departe de a se încheia. 

Gheorghe Dincă se află în spatele gratiilor, însă nici acum nu au fost descoperite trupurile celor două fete. Bărbatul și-a schimbat declarațiile de atâtea ori încât i-a băgat în ceață și pe anchetatori. El și-a modificat declarația inițială în care dezvăluia că a ucis-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare

Familiile celor două tinere speră să afle într-un final adevărul, oricât de dureros ar fi. S-a spus chiar că fetele nu ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, ci trimise trimise în străinătate.

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține încă că Luiza este moartă, precizând că bărbatul din Caracal va fi trimis în judecată atât pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, cât și pentru Luiza Melencu.

„Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat”, a declarat Claudiu Lasoschi. arată bzi.ro.

Și avocatul familiei Melencu a dezvăluit același lucru, precizând că Dincă și-a schimbat declarația inițială în speranța că va primi o pedeapsă mai puțin dură.

„Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane”, a declarat Carmen Obârşanu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza