Gheorghe Dincă a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! Mărturisiri șocante: „Nu le-am omorât”

Gheorghe Dincă a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! Mărturisiri șocante: „Nu le-am omorât”
| Foto: wowbiz.ro

Gheorghe Dincă a făcut o serie de noi dezvăluiri cu privire la Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Au trecut aproape 5 ani de când întreaga țară a fost cutremurată de două dispariții care au pus autoritățile pe jar! Luiza Melencu, la momentul acela de 18 ani, și Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, au fost date dispărute, fiind găsit vinovat de întreaga situație Gheorghe Dincă, care acum se află după gratii, ispășindu-și pedeapsa de 30 de ani.

Totuși, acum, la aproape 5 ani de la întreaga tragedie, direct din spatele gratiilor, ”Monstrul din Caracal” a dezvăluit ce a făcut, de fapt, cu fetele.

Bărbatul susține că nu le-a omorât pe cele două, așa cum crede toată lumea și cum a fost și acuzat de autorități, ci le-a vândut.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru.(...) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat Gheorghe Dincă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza