Lovitură grea pentru suspectul dublei crime din Iași! Mărturie șocantă în cadrul anchetei

Lovitură grea pentru suspectul dublei crime din Iași! Mărturie șocantă în cadrul anchetei
| Foto: cancan.ro

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi, principalul supect în cazul dublei crime de la Iași, a ajuns ieri în fața anchetatorilor.

De asemenea şi Ahmed Sami El Bourkardi a fost chemat în faţa procurorilor, însă suspectul dublei crime din Iaşi a decis că nu vrea să mai facă declaraţii. 

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns ieri în fața anchetatorilor. Tânăra a făcut declaraţii despre ce s-a întâmplat în decembrie 2021, în zilele din preajma dublului asasinat.

În acelaşi timp, avocata suspectului a confirmat faptul că Ahmed Sami El Bourkardi a fost chemat, dar a refuzat să mai facă vreo declarație.

”Da, este adevărat. Clientul meu a fost chemat astăzi(ieri-n.r.) la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat să mai dea declarații”, a precizat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt.

Potrivit, bzi.ro, Imane El Adraoui ar fi spus că iubitul ei nu ar fi fost plin de sânge sau de noroi când a revenit acasă din vizita făcută la vila din Moara de Vânt. În schimb, ea ar fi mărturisit că Ahmed Sami El Bourkardi s-a întors acasă îmbrăcat cu alte haine decât cu cele cu care plecase.

În același timp, surse apropiate anchetei au mai menționat faptul că nu este exclus ca, în curând, procurorii să-l trimită în judecată pe tânărul suspect. Acesta ar urma să fie acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, printre care omor calificat sau distrugere.

În urmă cu câteva zile, anchetatorii au făcut o altă dezvăluire cu privire la cazul dublei crime de la Iași. Conform acestora, Sami El Bourkadi, principalul suspect, ar fi plănuit să-și cumpere o armă de foc înaintea crimei. Părinții studentului străin au ținut să își apere fiul și au făcut declarații către presă.

„Am discutat cu Sami și ne-a spus că este nevinovat, nu a avut nimic de-a face cu situația aceasta. Inițial, noi am aflat despre situație de pe Internet. Vreau să subliniez faptul că Sami nu ne-a creat niciodată necazuri, probleme. El s-a născut în Canada, a studiat acolo, nu a făcut probleme nici la școală, nici acasă, în familie”, a declarat medicul cardiolog Mustafa El Bourkadi, tatăl inculpatului,  pentru BZI.

„Sami e un băiat responsabil și nu a fost niciodată foarte pretențios. Întotdeauna a fost interesat de studiile sale, ne-a spus că era mulțumit de școala de aici, din Iași, de colegi. Nu este genul de persoană căreia să-i fi păsat de haine de firmă sau chestii de acest gen. Până la această situație, a avut o viață normală și fericită. De asemenea, el a avut întotdeauna note bune la școală. A vrut mereu să fie doctor”, a spus mama lui Sami, Sakina El Moussaoui, pentru BZI, citat de cancan.ro.

 

Comenteaza