Imagini cutremurătoare! Camerele de supraveghere au surprins tot ce s-a întâmplat. DJ Lalla nu era singură pe plajă

Imagini cutremurătoare! Camerele de supraveghere au surprins tot ce s-a întâmplat. DJ Lalla nu era singură pe plajă
| Foto: wowbiz.ro

Au ieșit la iveală noi imagini surprinse de camerele de supraveghere, înainte ca Dj Lalla să își piardă viața, iar conform acestora tânăra nu era singură pe plajă în acea zi.

Ancheta în cazul decesului Laurei Roșca ar putea fi dată peste cap! După ce autoritățile au dezvăluit ce scrie în certificatul de deces al lui DJ Lalla, au ieșit la iveală imagini șocante cu tânăra, surprinse cu puțin timp înainte ca aceasta să își piardă viața.

Laura Roșca nu se afla singură pe plajă, ci în compania unei alte persoane!

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost descoperit joia trecută, de o turistă care se plimba pe o plajă din Mamaia. De atunci, anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu tânăra și cum s-a produs tragedia.

După ce, în această dimineață, au ieșit la iveală imagini captate joi dimineața, în jurul orei 8:40, atunci când se vedea că Laura ieșea din bloc și se îndrepta spre plajă, trecând prin zona unde sunt amplasate mai multe cluburi, recent a apărut un nou filmuleț, care ar putea da întreaga anchetă peste cap.

După ce anchetatorii au declarat că au renunțat la ipoteza unei crime, au ieșit la iveală imagini care ar putea schimba întreaga situație. În noile imagini apărute, este înregistrat momentul în care DJ Lalla se plimbă pe plajă, în jurul orei 8:55 dimineața, însă tânăra nu era singură! Laura Roșca se afla pe plajă alături de o persoană a cărei identitate încă nu este cunoscută.

În imaginile captate de camerele de supraveghere, cei doi oameni se află aproape de apa mării, iar la un moment dat, una dintre persoane se îndreaptă spre mare, în timp ce cealaltă iese din cadrul camerei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza