Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea nu avea depresie. Mă suna în fiecare...”

Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea nu avea depresie. Mă suna în fiecare...”

Tatăl Laurei, cunoscută drept DJ Lalla, tânăra care a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, vorbește despre cum era fiica lui.

Nelu Roșca, tatăl Laurei Roșca, cunoscută publicului drept DJ Lalla, a vorbit în exclusivitate pentru Știrile Kanal D, despre durerea provocată de moartea fiicei sale.

Tatăl Laurei a mărturisit, plin de durere, că Laura era dragostea lui, cea cu care vorbea în fiecare dimineață la telefon. Nelu Roșca a declarat, sfâșiat de durere, că moartea fiicei sale l-a lăsat singur pe lume.

Nelu Roșca a mărturisit că vorbea zilnic cu fata lui, Laura sau DJ Lalla, la telefon.

Cei doi aveau o relație foarte apropiată, Laura fiind singura din familie care vorbea cu el, după divorțul dintre părinți. 

"Deci ne dădeam apeluri în fiecare dimineață la ora 9:30 ca să ne confirmăm că suntem ok. În rest, ce să vă spun? Ea au fost sufletul și inimuța mea și eu vreau să păstrez în memorie așa cum o am eu.

Deci atâtea, atâtea bulversări m-au întors pe dos, mă credeți? De 2 zile n-am mâncat nimic, rog, în sfârșit astea-s problemele mele care sper să-mi dea Dumnezeu tărie să merg mai departe.

Eu am făcut niște chestii și mă rog, eu îmi asum răspunderea pentru tot. Îmi cer iertare cu ce am greșit", a declarat Nelu Roșca.

"Toate speculațiile astea, luați-le ca atare. Deci nevasta mea când a venit în țară a venit cu alt scop. Are mama paralizată, pe pat blocată, deci nu știu dacă paralizată, dar e bolnavă și nu a mai avut cum să zic eu actele, actele ei de la psihiatru și psiholog, s-au învechit, deci au trecut 2 ani, trebuiau alte acte făcute și atunci a postat pe internet că are nevoie de psiholog, să vină... adică psihiatru să vină la domiciliu.

Ați văzut probabil postarea așa, deci alea n-au fost pentru la Laura, au fost pentru mama Claudiei. Deci nu pentru Laura, alea a fost pentru bătrâna care are 82 de ani. Deci tot ce a circulat a fost oarecum un fake news. N-a fost nimic, a fost o interpretare greșită a unei postări. La ora aceea ea nu specificat "Am nevoie de un psihiatru pentru mama mea", iar atunci ei au preluat-o ca fiind pentru Laura. N-o fost pentru Laura, Laura era bine. Ok, își făcea, lucra, era job-ul ei la radio, își făcea treaba, era toată lumea ok, inclusiv ea", a mai spus Nelu Roșca potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza