Femeie împuşcată mortal, în cap, de fosta iubită. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Femeie împuşcată mortal, în cap, de fosta iubită. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

O femeie şi-a urmărit fosta iubiă și a împușcat-o în cap în plină stradă. Momentele dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Latisha Bell, în vârstă de 38 de ani, este acuzată că şi-a ucis fosta iubită, pe Nichelle Thomas, împuşcând-o în cap în plină stradă, în zona magazinelor din Brooklyn, New York, SUA.

Camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă au surprins momentul şocant.

În imagini poate fi observată Nichelle Thomas, în vârstă de 51 de ani, care se îndrepta spre un magazin şi se pregătea să deschidă uşa, în jurul orei 13:00, ora locală.

În câteva secunde Latisha apare de la colţul străzii şi când ajunge în spatele ei, scoate un pistol şi trage, împuşcând-o în cap, potrivit Mirror.

Potrivit autorităţilor, femeia a fost declarată moartă ulterior, la spital. Surse din poliţie confirmă că cele două avuseseră o relaţie amoroasă, dar care se terminase recent.

Motivul crimei nu este clar, spun anchetatorii care fac însă cercetări gândindu-se la posibilitatea de a fi existat scene de violenţă domestică între cele două, în perioada de concubinaj.

„Lucrez aici de 12 ani și nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat casierul magazinului de la colț, Mohammed Ali.

Bărbatul a spus că s-a auzit un zgomot puternic, ceea ce părea a fi o armă, motiv pentru care a fugit afară să vadă ce s-a întâmplat. A văzut atunci „o doamnă întinsă cu faţa în sus, pe trotuar”, cu o plagă împuşcată la nivelul capului.

Un martor a declarat pentru New York Daily News că doamna Thomas era un client fidel care venea adesea la magazinul lor din colţul străzii, acolo unde şi-a găsit şi sfârşitul.

"A fost o persoană foarte drăguță. Era mereu aici. O cunosc demult", a adăugat martorul.

 

 

Comenteaza