Ce a făcut criminala din Mangalia, la scurt timp după ce a abandonat cadavrul prietenei sale. Imagini de pe camerele de supraveghere

Ce a făcut criminala din Mangalia, la scurt timp după ce a abandonat cadavrul prietenei sale. Imagini de pe camerele de supraveghere
| Foto: spynews.ro.

Au apărut noi imagini de pe camerele de supraveghere din parcul unde a fost abandonat cadavrul Alinei,  ucisă de prietena ei Loredana.

Loredana Atănăsoaie, tânăra în vârstă de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, i-a băgat trupul neînsuflețit într-un geamantan și apoi l-a abandonat într-un parc din Mangalia, a fost filmată de camerele de supraveghere din parc. Tânăra a fost surprinsă în momentul în care s-a urcat într-un taxi cu valiza în care se afla cadavrul prietenei ei, și mai apoi, în parc, imediat după ce a lăsat cadavrul sub o bancă.

Ce a făcut Loredana Atănăsoaie în parc, la scurt timp după ce a abandonat cadavrul celei mai bune prietene
La scurt timp după ce i-a abandonat cadavrul prietenei sale sub o bancă, într-un parc din Mangalia, ucigașa Loredana Atănăsoaie s-a oprit liniștită, pe o alee. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe adolescentă în timp ce stă și verifică valiza în care a transportat cadavrul pentru a se asigura că nu a mai rămas nimic înăuntru.
 
Potrivit declarațiilor făcute de Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, după ce și-a omorât colega de cameră, Loredana Atănăsoaie a aşezat-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Ulterior, aceasta a fost ajutată să urce geanta în care se afla trupul neînsuflețit în taxi de un coleg de serviciu despre care anchetatorii susţin că nu ar fi știut ce se afla în valiză, potrivit spynews.ro.

“A fost ajutată de taximetrist. Chiar acesta a şi întrebat-o în mod insistent ce conţinea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea a motivat că are cărţi în valiză. De altfel, inculpata este şi elevă în clasa a XI-a, trecea clasa a XII-a, se pare şi şi-ar procurat cărţi de aici, de pe litoral”, a mai adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Mătușile Alinei, fata ucisă de prietena ei, în Mangalia, despre motivele pentru care ar fi ucis-o Loredana Atănăsoaie

Potrivit declarațiilor făcute de una dintre mătușile Alinei, fata ucisă de prietena ei, în Mangalia, adolescenta ar fi fost omorâtă din invidie de Loredana Atănăsoaie.

”Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu...”, spune una dintre mătușile fetei.
 
 

Comenteaza