Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla, înainte să moară! Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla, înainte să moară! Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Dj Lalla a fost surprinsă, pe camerele de filmare în timp ce ieșea din blocul în care era cazată și se îndrepta spre plajă. Acestea au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Dj Lalla este tânăra care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, zilele trecute. După ce artista a fost condusă pe ultimul drum, au apărut ultimele imagini cu ea în viață.

Aceasta a fost surprinsă de camerele de filmare îndreptându-se spre zona de cluburi, încă de la primele ore ale dimineții. 

În dimineața zilei de joi, mai exact în jurul orei 8:40, Dj Lalla a fost surprinsă pe camerele de filmare din zona în care era cazată în timp ce ieșea din bloc și se îndrepta spre plajă, trecând și pe lângă zona în care erau amplasate mai multe cluburi.

Tânăra purta o pereche de pantaloni negri și un hanorac alb. Două ore mai târziu, trupul ei a fost găsit la malul mării, însă contrar imaginilor, aceasta era îmbrăcată sumar, doar cu un slip și un tricou. 

Cu o lună înainte să ajungă la mare, Dj Lalla a fost internată pentru că suferea de depresie, spun surse apropiate ei. Probele adunate până acum de anchetatori au adus doar la adâncirea misterului morții tinerei.

Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!  

Reporter: La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Ancheta este în desfăşurare şi vor...

Reporter:  A dormit la dumneavoastră?”,  a fost discuția dintre un reporter și bărbatul care a găzduit-o pe Dj Lalla, potrivit Observator, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza