Crimă șocantă în România! Dezvăluiri ŞOC din anchetă... Este informaţia momentului

Crimă șocantă în România! Dezvăluiri ŞOC din anchetă...  Este informaţia momentului
| Foto: stirilekanald.ro

O tânără 13 ani este principalul suspect în cazul dublei crime din jud. Botoșani, în care două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte în propria casă.

O fetiţă în vârstă de 13 ani este considerată principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani, satul Poiana, comuna Cristineşti. 

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, minora a fost ridicată de poliţişti şi internată într-un centru de minori al DGASPC. Conform legislației în vigoare, minorii nu răspund penal pentru faptele săvârșite.

La Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţie a Copilului DGASPC din Botoşani a fost adusă de poliţişti o fetiţă de 13 ani. Minora este suspectă că ar fi omorât două persoane, soră şi mamă, cu un cuţit, conform bzi.ro.

Anchetatorii nu cunosc, până în acest moment, motivul crimei. A fost deschis o anchetă penală, iar numeroşi poliţişti şi jandarmi au cercetat zona pentru a găsi urme care să ducă spre autorul faptei.

Potrivit vecinilor fata de 13 ani obișnuia să meargă pe la cele două femei. Conform  Monitorul de Botosani,  se pare că mobilul crimelor ar fi fost un acces de furie. 

Anchetatorii refuză, pentru moment, să ofere orice detalii legate de derularea investigațiilor fiind vorba despre implicarea unui minor și de protecția datelor acestuia.

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în propria gospodărie din satul Poiana, din comuna Cristineşti, ele prezentând plăgi înjunghiate în zona gâtului.

Potrivit prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, femeile au vârste de 82 şi, respectiv, 53 de ani, şi locuiau singure într-o casă dintr-o zonă retrasă a localităţii.

"Au fost găsite cu plăgi în zona gâtului, decedate amândouă, una în casă, una în curte", a precizat Chihaia.

Trupurile celor două femei prezentau  urme extreme de violență. Cele două femei au fost găsite de un vecin, duminică dimineață.

Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza