Vladimir Putin, ELIMINAT? Anunţul momentului vine din Statele Unite

Vladimir Putin, ELIMINAT? Anunţul momentului vine din Statele Unite
| Foto: cancan.ro

Vladimir Putin reprezintă ținta principală a oficialilor mondiali din cauza războiului izbucnit în Ucraina.

Antony Blinken anunță că Vladimir Putin și-a atras antipatia multor țări în ultimele trei săptămâni, de când a declanșat atactul asupra Ucrainei. Totodată, SUA anunță că va spijini Ucraina cu arme și provizii în așa fel încât să reziste atacturilor rusești.

“Într-un fel sau altul, Ucraina va fi acolo şi la un moment dat, Putin nu”, a spus Antony Blinken.

Secretarul de stat al SUA a mai precizat că scopul tuturor statelor este de stopa dezastrul pe care îl produce liderul de la Kremlin. Ucraina va fi sprijinită necondiționat de Statele Unite.

“SUA lucrează cât de mult poate pentru a limita, a opri, pentru a pune capăt acestui război pe care îl comite Rusia. Facem asta prin sprijinul pe care îl oferim Ucrainei în fiecare zi. Facem asta prin presiunea pe care o exercităm împotriva Rusiei în fiecare zi”, a transmis oficialul.

Totodată, Antony Blinken a recunoscut că interesul lui Vladimir Putin referitor la aderarea la NATO a Ucrainei a fost unul fals, acesta nefiind dispus să recunoască independența țării condusă de Volodomir Zelinski.

“Nu cred că este o concesie. Cred că, în primul rând, este o reflectare a realității că nici înainte de această agresiune a Rusiei, Ucraina nu urma să intre în NATO a doua zi. Când Putin a spus că este preocupat de admiterea Ucrainei în NATO, a fost greșit. A fost o minciună. Despre ce este vorba de fapt, despre ce a demonstrat Putin că este vorba, este negarea existenței Ucrainei ca stat independent”, a mai secretarul de stat al SUA, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza