Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Anunțul dureros făcut de familie...

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Anunțul dureros făcut de familie...

Leo de la Strehaia este internat, în stare gravă, la un spital din București de mai bine de o lună.

În anul 2021, Leo de la Strehaia a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscală, după ce ar fi făcut contrabandă cu benzină în valoare de 3 milioane de euro. Din sentință, mai avea de executat trei luni, un atac vascular cerebral  l-au scos din arest înainte de sărbătorile de iarnă. De atunci, afaceristul se află în spital, sub controlul atent al medicilor și supravegherea familiei. Tot neamul se roagă pentru sănătatea lui.

În urmă cu câteva zile, sora lui Leo de la Strehaia a făcut declarații cu privire la starea gravă în care se află fratele său. Potrivit spuselor sale, afaceristul este la pat și nu are voie să depună, sub nicio formă, efort. De asemenea, medicii sunt nevoiți să-i facă încă o operație pentru a-l putea salva. Situația este extrem de gravă, fapt care îi neliniștește întreaga familie.

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu.

“Că asta cu monezi și cu asta, încă nu sunt eu pregătit, Florin Salam! Eu dacă aș intra în ceva de genul, ar trebui ca toată lumea să câștige, aș fi corect! Oameni buni, încă o dată, dați share ca să se înțeleagă! Eu m-am retras din astea cu NFT, pentru că nu am știut că e tema asta, nici nu s-au ținut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ținut absolut deloc de cuvânt și asta este. Nu au avut putere să stea în preajma mea, acum, mă iertați, nu vreau să fiu nici fițos! Dacă stai de vorbă cu Florin Salam trebuie să bagi și mâna în buzunar. Eu înțeleg, mai bine spui din prima că vrei să te ajut și atunci te ajut! 

Am ajutat toată viața! Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el, trebuie să afle lumea de la boss-ul. Deci eu m-am retras din NFT-ul ăsta, eu am crezut că e doar un joc de distracție al oamenilor, a fanilor, și de-odată văd că cineva vrea să se îmbogățească. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă! Mi se pare măgărie din punctul meu de vedere, nu am cum să vă dezamăgesc. Deja eu trebuie să vă mulțumesc că m-ați înțeles în perioada mea grea în care nu am mai cântat. Trebuie să vă spun ce e bine, ce nu e bine și ce se întâmplă! Vă iubesc!”, a ținut să precizeze Florin Salam în încheierea live-ului său.

Comenteaza