Bianca Comănici, de la puterea dragostei, grav bolnavă. ANUNȚ TRIST făcut chiar de ea „Din păcate, am aflat că sufăr de o afecțiune”

Bianca Comănici, de la puterea dragostei, grav bolnavă. ANUNȚ TRIST făcut chiar de ea „Din păcate, am aflat că sufăr de o afecțiune”

Bianca Comănici a transmis în mediul online că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Bianca Comănici a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din showbiz-ul românesc. Bruneta s-a făcut plăcută încă de când a participat la „Puterea Dragostei”.

Vedeta a câștigat primele două sezoane ale emisiunii, după care a început să aibă o carieră de succes, spre bucuria fanilor săi care și-au dorit să o vadă din ce în ce mai des.

Bianca Comănici este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește foarte multe detalii din viața personală cu fanii săi.

Asta a făcut și cu câteva ore în urmă, când le-a povestit urmăritorilor săi că se confruntă cu o problemă de sănătate, care îi dă dureri de cap la propriu.

După ce a călătorit recent cu avionul, bruneta s-a trezit cu dureri de cap, migrene, și înțepături în zona capului. Speriată, aceasta s-a informat și a aflat că suferă de barosinuzită, o afecțiune cunoscută și sub numele de aerosinuzită.

Afecțiunea provoacă dureri foarte puternice de cap și reprezintă o inflamație a sinusurilor. Din această cauză, persoanele care sunt diagnosticate cu această boală se pot confrunta și cu sângerări nazale.

Pentru că își dorește să trateze această problemă de sănătate, sau măcar să îi poată ameliora simptomele, Bianca a mărturisit că urmează cât de curând să treacă pe la medicul orelist, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza