Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă... Trupul ei era întins pe iarbă, sub un copac

Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă... Trupul ei era întins pe iarbă, sub un copac

O româncă de 20 de ani, dată dispărută de părinții săi acum câteva zile, în Italia, a fost găsită moartă sub un copac.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost văzut de un bărbat, care alerga în zonă. Acesta a semnalat imediat autoritățile. Conform publicației Mattino Padova, trupul fetei era aruncat pe un drum de pământ, pe iarbă, lângă un tufiș, sub un copac.  

În scurt timp, la locul tragediei, au ajuns echipajele de prim-ajutor. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinere, fiind nevoiți să declare decesul.

În urma cercetărilor efectuate de autoritățile italiene, s-a constatat că românca în vârstă de 20 de ani, fugise de acasă în urmă cu câteva zile. În data de 19 octombrie, părinții tinerei au sesizat carabinierii din Selvazzano Dentro că fiica lor a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Părinții au afirmat că au mai avut parte de astfel de ieșiri din partea fetei, doar că se întorcea de fiecare dată acasă. 

Referitor la cauza decesului, medicii legiști și polițiștii iau în calcul o supra doză. La fața locului au fost descoperite sticle de metadonă, în apropierea cadavrului.

Tânăra era dependentă de droguri și se afla sub tratament la Sert. 

Trupul fără viață a fost ridicat de medicii legiști, iar săptămâna viitoare urmează să fie efectuată autopsia.

În prezent, anchetatorii încearcă să facă o reconstituire a ultimelor ore ale tinerei: cu cine a fost tânăra și unde stat de marți până sâmbătă, potrivit stirilekanald.ro

Etichete
Comenteaza