Un tată și-a ucis ambele fetițe, după care le-a aruncat în mare. Voia să se răzbune pe mama fetițelor

Un tată și-a ucis ambele fetițe, după care le-a aruncat în mare. Voia să se răzbune pe mama fetițelor
| Foto: spynews.ro

Un tată spaniol și-a ucis ambele fiice, după care le-a aruncat în apele mării. Fetița cea mică avea un an iar cea mare 6 ani. 

Părinții celor mici erau despărțiți și acesta a fost motivul uluitor al crimei pentru că bărbatul și-a dorit să se răzbune pe mama copiilor săi.

Un judecător al Tribunalului de Primă Instanță și Instrucțiune din Güimar a confirmat faptul că Tomas Gimeno, tatăl celor două fetițe, a avut intenția de a-i „provoca fostei soții cea mai mare durere pe care și-o putea imagina, determinând-o să-și imagineze cu incertitudine soarta pe care micuțele o suferiseră în mâinile sale”.

Tomas Gimeno se comporta urât cu fosta soție, astfel că frecvent îi adresa cuvinte jignitoare și o acuza de faptul că și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Părintele celor mici a repetat de nenumărate ori că nu este sub nicio formă de acord ca cele două fiice ale lui să petreacă timp lângă o altă prezență masculină.

Bărbatul și-a luat fiicele și a spus că vrea să iasă cu ele pentru a petrece timp împreună, însă de atunci cele două nu au mai fost de găsit și pe 27 aprilie o mamă disperată a cerut ajutorul tuturor pentru a le găsi pe fetele ei. Femeia a făcut tot posibilul să dea de urmă copiilor săi și a distribuit poze și filmulețe cu cele două copile.

Durerea mamei a fost accentuată în momentul în care săptămâna trecută anchetatorii au găsit trupul fără suflare al uneia dintre fetițe în apele adânci din insula Tenerife. Cadavrul se afla într-o pungă legată cu o ancoră și cel mai șocant lucru este faptul că fetițele au fost drogate înainte de a fi comisă crimă. Cele două au fost învelite în prosoape, aruncate în saci de gunoi și apoi puse în genți pentru a facilita transportarea, potrivit anchetatorilor.

Judecătorii au ajuns la concluzia că teribila crimă a fost premeditată, astfel că barbatul a dus trupurile neînsuflețite ale copiilor săi la locuința părinților lui și acolo a lăsat cardurile bancare, cheia de la mașină, câinele și totodată o scrisoare de adio cu câteva mii de euro pentru noua sa iubită.

Părintele a premeditat crima punctual, astfel că el a transportat gențile în care se aflau cele mici până la o ambarcațiune pe care o deținea și a căutat cea mai adâncă porțiune a apelor pentru a arunca trupurile neînsuflețite. Barca lui și un scaun de mașină al uneia dintre fetițe pluteau pe mare și au fost găsite la o zi după. Una dintre fetițe a fost găsită la 44 de zile de căutări într-un sac, însă trupul neînsuflețit al bărbatului și al celuilalt copil nu au fost încă găsite. Mama celor două a declarat că nu poate avea sufletul împăcat până când nu va ști ce s-a întâmplat și cu cealaltă fiică.

„A căutat să creeze incertitudine cu privire la destinația fiicelor sale, ascunzându-le cadavrele acolo unde a crezut că nu vor fi găsite niciodată. Și toate acestea, după ce și-a anunțat fosta soție și rudele că pleacă împreună cu Olivia și Anna și că nu vor mai fi văzuți vreodată”, este scris în raportul judecătorului.

O mama îndurerată a sperat din tot sufletul că fiicele ei sunt bine și nu au pățit nimic, însă a primit vestea tulburătoare că trupul neînsuflețit al uneia dintre ele a fost găsit. Beatriz Zimmermann și-a găsit puterea pentru a transmite un mesaj celor ce i-au fost alături în căutarea fiicelor ei.

„Cu toată durerea din sufletul meu vreau să vă scriu o scrisoare de mulțumire tuturor celor care ați fost în inimile și rugăciunile mele, oferind toată dragostea și ajutorul pentru ca această căutare să aibă un final fericit. Din păcate nu a fost așa. Suferind în durere cel mai monstruos act pe care o persoană îl poate comite: uciderea propriilor copii nevinovați. Îmi sfâșie inima faptul că nu am putut să le salvez.

Îmi doresc să fi fost acolo, ținându-le de mână în acel moment, să putem muri împreună. Însă nu s-a întâmplat așa, pentru că Tomas a vrut să mă facă să sufăr pentru tot restul vieții mele”, a scris mama celor două fetițe într-un mesaj pe care l-a transmis presei, potrivit spynews.ro.

Etichete
Comenteaza