Fata ucisă în Mangalia a făcut o confesiune mătușii sale, cu puțin timp înainte să fie ucisă....

Fata ucisă în Mangalia a făcut o confesiune mătușii sale, cu puțin timp înainte să fie ucisă....

Mătușa Alinei Ciobanu, tânăra ucisă de către cea mai bună prietenă, a mărturisit că mătușa ei i-a dezvăluit un secret, cu puțin timp înainte de tragedie.

În urmă cu doar câteva săptămâni, cazul Alinei, fata ucisă cu sânge rece de către prietenia sa, a cutremurat o țară întreagă. Cele două fete lucrau împreună în Mangalia, pe perioada verii. Din nefericire, într-un moment de furie, Loredana a omorât-o pe Alina, iar ulterior a transportat trupul neînsuflețit într-o valiză și l-a abandonat într-un parc din stațiune.

Familia și prietenii au rămas împietriți atunci când au aflat teribila veste, mai ales că toți știau că cele două erau prietene foarte bune. Tocmai din acest motiv nu își puteau imagina că totul se va schimba într-o secundă.

Rudele Alinei Ciobanu sunt sfâșiate de durere de când au aflat teribila veste.

Ieri, mama victimei, dar și sora acesteia au fost chemate la audieri. Mătușa Alinei, care i-a fost și tutore încă de la vârsta de 13 ani, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a mărturisit că nepoata ei s-a confesat la ea, spunându-i că era terorizată de Loredana, iar certurile, vorbele urâte, dar și amenințările erau la ordinea zilei. 

 „Am ajuns de dimineață cu trenul, domnul avocat a venit și ne-a luat de la gară, că noi nu știam să ajungem la Parchet. Eu nu am dat declarații, dar i-am povestit domnului avocat tot ce am vorbit eu cu Alina la telefon. Eu o întrebam mereu cum se înțelege cu Loredana, iar ea îmi povestea că nu se înțeleg. Loredana îi spunea să meargă cu ea în oraș, Alina nu voia și îi spunea <Ce fată, te dai mare cinstită?>.

Când venea în cameră, pe la ora 3:00-4:00 începea cearta. Vorbea urât, o amenința, întrase frica în Alina. Loredana era protejată de patron, că se culca cu el, Alina nu era protejată.

O perioadă grea, stau și o aștept. Mi se pare că vine, dar nu mai vine, nimeni nu o mai poate aduce înapoi. Mi-a mai apărut în vis, dar nu stă mult, pleacă. Sper să fie bine, că nu a fost vinovată cu nimic. Mergea în fiecare duminică la biserică cu mine, o fată tare bună. Cu familia Loredanei nu am mai vorbit, nu ținem legătura. Dacă m-aș întâlni cu mama ei, aș trece pe lângă ea. Nu avem treabă cu ea.”, a mărturisit mătușa Alinei Ciobanu, fata ucisă în Mangalia, pentru vremeanoua.ro.

Comenteaza