Un tată i-a cerut scuze fiului de 10 ani înainte să-l omoare Ultimele cuvinte ale băiatului: „Tati şi mie îmi pare rău”

Un tată i-a cerut scuze fiului de 10 ani înainte să-l omoare Ultimele cuvinte ale băiatului: „Tati şi mie îmi pare rău”
| Foto: observatornews.ro

Un tată și-a cerut scuze față de fiul său de 10 ani înainte să îl omoare. Băiatul, cu ultimele sale puteri i-a spus că și lui îi pare rău.
 

Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, și-a îmbrățișat și sărutat fiul înainte de să îl omoare prin sugrumare. Acesta susţine că a făcut totul pentru a împiedica băiatul să păcătuiască de-a lungul vieţii şi pentru a-l trimite direct în Rai.

Bărbatul se simțise vinovat pentru propriul său stil de viață și credea că singurul lucru perfect care i se întâmplase era chiar fiul lui. Pentru că spre deosebire de el, băieţelul avea un suflet pur şi nu făcuse niciodată vreun rău, a decis să-l „trimită la Ceruri cât încă e fără păcat”.

Incidentul șocant a avut loc în districtul Karatay din provincia turcă Konya în jurul orei 19.00, pe 8 martie. Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, i-a cerut soției sale Rabia Kilincer, de 31 de ani, să meargă la magazin.

„Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită de-a lungul vieţii şi să devină ca mine. Înainte de incident, am trimis-o în mod deliberat pe soția mea la piață. I-am spus fiului meu că îl voi ucide. I-am cerut iertare, l-am îmbrățișat și l-am sărutat, iar el mi-a spus că şi lui îi pare rău” a spus Ismail Kilincer.

A spus că s-a așezat apoi pe picioarele băiatului și l-a sugrumat cu mâinile goale. A încuiat ușa și a chemat poliția spunându-le că a „ucis pe cineva”. Când au sosit echipajele, l-au găsit pe micul Huseyin deja mort, potrivit observatornews.ro

Etichete
Comenteaza