Un tânăr de 20 de ani a fost decapitat de familia lui din cauză că era GAY. Părinții lui nu știau nimic

Un tânăr de 20 de ani a fost decapitat de familia lui din cauză că era GAY. Părinții lui nu știau nimic

Alireza Fazeli Monfared avea 20 de ani când a fost ucis cu sânge rece de propria familie pentru că era gay. Acest caz a făcut înconjurul lumii și a șocat o lume întreagă.

Toți apropiații lui Alireza sunt acum foarte îndurerați de pierderea acestuia.

Alireza Fazeli Monfared a sfârșit într-un mode de-a dreptul șocant! Familia lui este cea care a decis că trebuie să pună capăt unei vieți date de Dumnezeu. Într-un mod greu de descris, din cauza orientării lui sexuale, tânărul de 20 de ani a sfârșit decapitat.

Chiar fratele și verii lui Alireza l-au decapitat pentru era homosexual. Bărbații l-au omorât fără regrete, fără să stea pe gânduri, considerând această crimă terifiantă un act de onoare. Oamenii din întreaga lume sunt îngroziți de faptele bărbaților, care au luat viața unui tânăr, dintr-un motiv banal.

Cei trei bărbați din familia lui Alireza au participat la tragedia inimaginabilă. Conform anchetelor desfășurate de oamenii legii, Alireza a fost omorât de trei bărbați ai familiei sale care au citit o scrisoare de la serviciul de recrutare din țară în care se preciza că Alireza a fost scutit de serviciul militar obligatoriu de doi ani din cauza „depravărilor morale și sexuale”.

Cei trei criminali au sunat-o pe mama tânărului și au informat-o unde îi poate găsi cadavrul fiului ei, după ce îl vor ucide. Femeia a suferit cumplit când a aflat că băiatul ei a fost decapitat, fiind internată în spital.

 
Conform presei străine, partenerul tânărului a dezvăluit că plănuiau să se mute în Turcia. Cei trei criminali au fost arestați. De precizat este faptul că persoanele LGBT sunt pedepsite cu închisoarea sau cu moartea în țările islamice, pe fondul legii. Totul din cauza regulilor stricte impuse de religie, care interzic relațiile între persoane de același sex, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza