Cine este tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 24! De ce a recurs la acest gest

Cine este tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 24! De ce a recurs la acest gest
| Foto: wowbiz.ro

Un tânăr de 34 de ani din Cluj s-a aruncat de la etajul 24 al unui bloc neconstruit. 

Clădirea e în construcție și nu se știe cum a putut urca bărbatul până la etajul 24, de unde ar fi recurs la un gest șocant. 

Șoferii care erau în trecere pe lângă blocul turn din Cluj-Napoca povestesc că au rămas împietriți când s-au trezit din senin cu bărbatul prăbușit ca din cer pe asfalt.

La locul tragediei medicii au venit degeaba. Criminaliștii, însă, trebuie să deslușească multe.

În primul rând- e neclar cum a ajuns tânărul la etajul 24 al blocului turn. Clădirea e în construcție și- teoretic- n-ar putea intra oricine înăuntru.

Mihai are 34 de ani și este din Florești. Potrivit unor surse din anchetă lucra la o firmă din domeniul medical.

Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea. Dar- până când sunt risipite toate dubiile- nimic nu poate fi exclus. 

“La data de 4 iunie, în jurul orei 17:20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Calea Florești din municipiu, pe o bandă de circulație se află o persoană căzută la pământ, posibil decedată.  În baza celor sesizate, polițiștii desfășoară activități investigative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, echipajul medical prezent la fața locului constatând decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești ”, au transmis polițiștii clujeni, potriit stirilekanald.ro.

Etichete
Comenteaza