Cine este băiatul care și-a pus capăt zilelor pentru că n-a putut susține BAC-ul. Bogdan medaliat 

Cine este băiatul care și-a pus capăt zilelor pentru că n-a putut susține BAC-ul. Bogdan medaliat 
| Foto: cancan.ro

Tânărul terminase clasa a XII-a și trebuia să susțină BAC-ul, însă din cauza unei corigențe acesta a rămas că-l va da în toamnă.

Durere fără margini pentru o familie din județul Brăila. Bogdan avea 19 ani și un viitor strălucit în față. Era din satul Oprișenești – orașul Ianca.

Tânărul abia terminase clasa a XII-a și își dorea cu ardoare să se înscrie la Bacalaureat, să-și poată termina studiile. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, căci era corigent la geografie, scrie debraila.ro 

Iubea sportul, în special culturismul. Mergea la antrenamente și era pasionat de sală. Bogdan a lăsat în spate o familie îndurerată, care suferă după pierderea lui.

Antrenorul lui a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevului. Nimeni nu se aștepta ca băiatul să-și pună capăt zilelor, într-un moment de cumpănă. Din nefericire, viața lui nu a putut fi salvată.

Bogdan terminase liceul și urma să susțină examenul maturității. N-a fost posibil, căci tânărul de 19 ani era corigent la geografie. Din acest motiv, nu a putut să se înscrie la Bacalaureat și să-și obțină diploma mult dorită.

A ales să-și încheie socotelile cu viața, lăsând în spate o familie îndurerată. Băiatul și-a pus capăt zilelor, într-un moment de disperare, potrivit cancan.ro. 
 

Comenteaza