Cine este Mihai, tânărul care a murit înecat în lacul Colibița....

Cine este Mihai, tânărul care a murit înecat în lacul Colibița....

Un tânăr a murit înecat în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud, după ce s-a răsturnat cu hidrobicicleta pe lac.

După patru zile de căutări, scafandrii au reușit să găsească trupul neînsuflețit al acestuia și să îl aducă la mal. Tragedia s-a produs sâmbătă, 7 ianuarie, când tânărul a plecat cu hidrobicicleta pe lac, alături de alți doi prieteni. Iată ce greșeală fatală au făcut.

În cursul zilei de sâmbătă, Mihai, David și Adelin, trei tineri din județul Mureș, cu vârste între 18 și 22 de ani, au plecat la munte. Cu gândul de a sărbători reîntoarcerea lui David în țară, cei trei prieteni au închiriat o cabană în jurul lacului Colibița. Pe 7 ianuarie 2023, în jurul orei 16:00, cei trei tineri au ieșit cu hidrobicicleta pe lac, însă, din spusele martorilor, aceștia nu purtau veste de salvare!

După o jumătate de oră în care s-au plimbat cu hidrobicicleta pe lacul Colibița, ambarcațiunea s-a răsturnat. Doi dintre cei trei tineri, David și Adelin, au reușit să ajungă la mal. Mihai nu a mai putut să iasă la suprafață. Tânărul nu știa să înoate. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor, în această perioadă nu se închiriază astfel de ambarcațiuni, pentru plimbare. Cei trei tineri au găsit hidrobicicleta la mal și au decis să iasă cu ea pe lac. Însă, plimbarea s-a transformat într-o reală tragedie.

Sunt clipe sfâșietoare în familia lui Mihai, tânărul care a murit înecat în lacul Colibița. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit și recuperat abia după patru zile de la dispariția sa în apele reci ale lacului. Una dintre persoanele care a observat că hidrobicicleta s-a răsturnat a fost un pompier aflat în timpul liber. A sărit imediat în ajutor.

„Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în lacul Colibița a fost recuperat de scafandrii bistrițeni și adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopții, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, în ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj și Mureș, polițiști și jandarmi și alte autorități publice (SGA Bistrița-Năsăud și Mureș) au executat misiuni de căutare perimetrale și subacvatice”, au transmis reprezentanții ISU BN, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza