Imagini șocante! Momentul în care tânărul din Vâlcea și-a dat foc în fața unui liceu

Imagini șocante! Momentul în care tânărul din Vâlcea și-a dat foc în fața unui liceu
| Foto: wowbiz.ro

Un tânăr de doar 19 ani a murit după ce și-a dat foc în fața unui liceu din Râmnicu Vâlcea.

Tragedia a avut loc marți, de dimineață, lângă Liceul Economic din Râmnicu Vâlcea. Aproape de ora 9:00, trecătorii au văzut un bărbat în flăcări pe stradă și au anunțat autoritățile. Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum tânărul a cumpărat un litru și jumătate de benzină, a turnat-o pe el, iar mai apoi și-a dat foc.

Primul apel la 112 a venit la scurt timp după ce mai mulți trecători au asistat la scena cutremurătoare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și medici. Din nefericire, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului care a decis să încheie socotelile cu viața într-un mod de-a dreptul halucinant.

Întregul moment a fost surprins de o cameră de supraveghere. Potrivit polițiștilor, tânărul care s-a sinucis  avea doar 19 ani și era elev Liceul Economic din Râmnicu Vâlcea, în apropierea căruia a decis să recurgă la gestul necugetat. 

"La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului", au transmis reprezentanții ISU Vâlcea, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza