Un copil de doar o lună a fost răpit de măimuțe. Vecinii au încercat să-l salveze, însă a murit

Un copil de doar o lună a fost răpit de măimuțe. Vecinii au încercat să-l salveze, însă a murit
| Foto: spynews.ro.

 Un bebeluș de numai o lună s-a stins din viață, după ce a fost răpit de către un grup de măimuțe agresive.

Un bebeluș de numai o lună a decedat, la scurt timp după ce a fost răpit de maimuțe. Incidentul neașteptat a avut loc în satul Mwamgongo, din Kigoma, în apropiere de Parcul Național Gombe, în vestul Tanzaniei. Vecinii au încercat să îl salveze, însă i-au făcut mult mai mult rău. Iată cum s-a întâmplat totul!

Autoritățile locale au anunțat ulterior că acest grup de maimuțe le intrase în casă. Comandantul regional din Kigoma, James Manyama, a oferit și primele declarații despre acest incident, care a uimit o întreagă comunitate.

James Manyama a explicat că cel mic s-a stins din viață, deoarece sătenii au încercat să-l salveze folosind forța, moment în care maimuțele au devenit cât se poate de agresive, potrivit Antena3.ro.

Bebelușul a fost rănit în zona capului și gâtului. Echipaje de prim-ajutor au ajuns la fața locului, însă, din nefericire, a fost mult prea târziu pentru cel mic. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

”Mama a strigat după ajutor, iar sătenii s-au grăbit să ajungă la casa ei pentru a o ajuta să-și recupereze copilul”, a declarat comandantul regional.

Potrivit aceleiași surse, deocamdată nu se știe din ce specie fac parte maimuțele care au atacat-o pe mamă. Mai mult decât atât, autoritățile au tras un semnal de alarmă și le-au recomandat cetățenilor să aibă grijă cu astfel de animale.

 

 

Comenteaza