Un bărbat cu sindromul Down a murit după ce a luat COVID din spital

Un bărbat cu sindromul Down a murit după ce a luat COVID din spital

Pierdere fără margini pentru Maryanne, soţia primului bărbat cu sindromul Down, care s-a căsătorit în Marea Britanie. Tommy Pilling, în vârstă de 62 de ani, a pierdut bătălia cu Covid după Revelion.
 

Perechea s-a căsătorit în 1995 şi a devenit primul cuplu cu sindromul Down care a făcut acest pas în Marea Britanie. Bărbatul a pierdut lupta la două săptămâni după ce a contactat virusul, lăsându-şi soţia, în vârstă de 49 de ani, "complet pierdută" fără jumătatea sa.

 „Tommy va rămâne mereu în sufletul nostru. Sunt recunoscătoare mamei Linda Martin, 70 de ani, care l-a adoptat neoficial în utmă cu 30 de ani şi l-a făcut membru al familiei noastre. Maryanne şi Tommy au fost separaţi doar câteva ore în toţi aceşti ani.

Nu îşi aminteşte viaţa ei înainte de Tommy. Ziua în care l-a întâlnit i-a adus cel mai mare zâmbet pe faţă şi nu s-a putut opri să nu vorbească despre el. Este abolut devastată şi şocată. În urmă cu un minut este isterică, apoi este bine, apoi plânge iar. Este cumplit pentru noi toţi!”, a declarat Lindi Newman.

Perechea a fost separată pentru prima dată pe 10 decembrie când Tommy a fost spitalizat cu o infecţie pulmonară. Bărbatul a contactat virusul în spital, ceea ce a făcut să facă penumonie. A murit pe 1 ianuarie, la două săptămâni după ce a fost testat pozitiv.

Comenteaza