Ultimele mesaje publicate de pasagerii din avionul prăbușit în Indonezia: „Îmi place foarte mult să zbor”

Ultimele mesaje publicate de pasagerii din avionul prăbușit în Indonezia: „Îmi place foarte mult să zbor”
| Foto: oradesibiu.ro

Un anchetator al Comitetului Național pentru Siguranță în Transporturi din Indonezia (KNKT) a declarat că avionul Sriwijaya Air, care s-a prăbușit în Marea Java cu 62 de persoane la bord, în weekend, s-a destrămat în momentul impactului cu apa.

„Nu știm sigur, dar dacă ne uităm la resturi, acestea sunt împrăștiate într-o zonă care nu este prea largă. Este posibil ca aeronava să se fi rupt când a lovit apele, deoarece dacă ar fi explodat în aer, resturile ar fi ajuns pe o suprafață mult mai mare”, a declarat Nurcahyo Utomo, potrivit alephnews.ro.

Soerjanto Tjahjanto, șeful agenției de siguranță a transporturilor din Indonezia, a declarat că autoritățile au găsit cele două cutii negre în mare, iar scafandrii încearcă acum să le recupereze, împreună cu părți ale avionului și corpuri umane. Au fost date publicității și ultimele mesaje și fotografii postate de pasageri ai cursei, înainte de prăbușire.

Mesajele pasagerilor

Ratih Windania a postat un selfie cu cei trei copii ai ei, râzând, în timp ce familia urca în avion. Ea a spus: „La revedere familie. Ne îndreptăm acasă pentru moment”.

Mahamit, un alt pasager al cursei, scrisese pe LinkedIn mesajul: „Îmi place foarte mult să zbor”.

Panca Widiya Nursanti, o profesoară din Pontianak, se întorsese după o vacanță în orașul natal Tegal, în Java centrală. În Pontianak, soțul ei Rafiq Yusuf Al Idrus a povestit ultimul contact pe care l-a avut cu ea.

„Glumeam spunând că atunci când va ajunge la Pontianak vom mânca satay (n.r. – un fel de mâncare din sud-estul Asiei cu carne condimentată) împreună”, a spus el.

 

Etichete
Comenteaza