Interviu INCENDIAR cu Georgiana Lobonț, în prag de divorț. Mărturii impresionante: "Vine așa o avalanșă de..”

Interviu INCENDIAR cu Georgiana Lobonț, în prag de divorț. Mărturii impresionante: "Vine așa o avalanșă de..”

Georgiana Lobonț a oferit un interviu presei chiar cu puțin timp înainte ca soțul ei să spună public că vrea să divorțeze de artistă.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar fanii ei nu sunt doar în țară, ci și în diaspora.

Astfel că spectacolele pentru românii din diaspora sunt întotdeauna în programul ei, iar fanii o așteaptă mereu cu surprize și daruri speciale. 

Artista a vorbit recent cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre cum își păstrează energia, cum își încarcă bateriile și mai ales ce ritual are înaintea fiecărui concert.

Turneele în afara țării țin uneori și câteva luni bune. Astfel că artista este adesea departe de casă și copii.

 Revelionul l-a petrecut în Belgia, unde a cântat pentru românii stabiliți în Capitală. 

A întâlnit oameni minunați, însă a stat și câte o oră la poze cu fiecare invitat în parte. Când am aflat, am fost curioși să aflăm cum reușește că își păstreze energia, zâmbetul pe buze și să fie mereu în formă, iar ea a venit cu o serie de dezvăluiri impresionante.

Georgiana Lobonț recurge la un gest simplu, pe care îl pune în aplicare fiecare dintre noi și îl face ori de câte ori se machiază sau se coafează pentru spectacole.

"Înainte să intru la cântat, eu mă aranjez singură, mă machiez, îmi fac părul, mai ales când sunt în diaspora. Atunci îmi pun muzică. Ascult muzică și tot felul de piese care să îmi dea energie pozitivă. Tot din muzică mă întăresc", ne-a mărturisit Georgiana Lobonț.

Comenteaza