Gabi Bădălau î-a făcut avansuri Iuliei Sălăgean. S-a aflat ce mesaje îi dădea afaceristul blondinei

Gabi Bădălau î-a făcut avansuri Iuliei Sălăgean. S-a aflat ce mesaje îi dădea afaceristul blondinei

Gabi Bădălău se pare că joacă la mai multe capete, în timp ce se afișează cu o relație serioasă cu Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălau este mai nou cel mai mare Don Juan din showbiz-ul românesc, iar aici nu mai vorbim de Alex Bodi, frații Tate sau Cătălin Cazacu. Afaceristul joacă la mai multe capete, ba își exprimă sentimentele față de Bianca Drăgușanu, ba vrea să o cunoască mai bine pe Iulia Sălăgean. Spynews.ro, cel mai tare site de știri monede din România, a intrat în posesia unor conversații între Iulia Sălăgean și Gabi Bădălau, iar mesajele dintre cei doi sunt de acum o săptămână, mai exact 18 mai.

Gabi Bădălău este mai nou unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul românesc, iar acest lucru nu o spunem noi, ci drept dovadă stau mesajele dintre afacerist și fosta soție a lui Alex Bodi. 

Gabi Bădălau îi făcea avansuri Iuliei Sălăgean

Gabi Bădălău se poate numi și ''Don Juan de România'', asta dacă observăm acțiunile lui din ultima perioadă. Cât nu a fost în preajma Biancăi Drăgușanu, afaceristul i-a făcut avansuri Iuliei Sălăgean, iar Spynews.ro a intrat în posesia unor conversații dintre cei doi. Deși s-a reîntors la Bianca Drăgușanu, se pare că afaceristul a vrut să joace la mai multe capete, chiar dacă susținea că are sentimente pentru frumoasa blondină.


Încurcate sunt căile iubirii și chiar imprevizibile uneori! În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a fost cel care a publicat că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu, însă în tot acest timp afaceristul nu a stat degeaba și i-a făcut avansuri pe rețelele de socializare Iuliei Sălăgean. ''Don Juan de România'' i-a spus Iuliei Sălăgean că nu mai este într-o relație cu Bianca Drăgușanu și că ar vrea să o cunoască mai bine și să fie alături de ea.

Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, a intrat în posesia conversațiilor dintre afacerist și Iulia Sălăgean, așa că vă prezentăm mesajele dintre cei doi, care au avut loc săptămâna trecută, mai exact 18 mai.


Iulia Sălăgean: - Mai e o chestiune de timp până la împăcare. O să vezi.

Gabi Bădălău: - Vorbesc cu tine, vreau cu tine, vreau să te văd, vreau să vorbim.

Iulia Sălăgean: - Vrei să facem pariu ( n.r. împăcare cu Bianca Drăgușanu) ?

Gabi Bădălău: - Păi dacă tu îmi dai reci.

Iulia Sălăgean: - Ești în labirint. Nu ai ieșit.

Gabi Bădălău: - Așa e! Dar vorbesc cu tine, vreau cu tine, să te văd, să te cunosc, să vorbim. Ce este rău în asta? (...). Am înțeles. Îmi pare rău. Voiam și îmi doream să vorbim, să te văd.

Iulia Sălăgean: - Mă crezi dacă îți spun ceva? Nu ai nevoie de nimeni ca să scapi.

Gabi Bădălău: - Clar, așa e. Sunt lucruri diferite. Eu vorbesc de noi, voiam și îmi doream să te văd.

Iulia Sălăgean: - Nu există noi cu nimeni. Nu vorbesc acum de mine, cu oricine. Ești momentan cu ea în continuare. Indiferent de ce declarați voi.

Gabi Bădălău s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu!
Chiar dacă Gabi Bădălău a încercat să joace la două capete în această perioadă, afaceristul s-a întors tot la marea lui iubire, Bianca Drăgușanu. Deși în urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a fost cel care a făcut anunțul că nu mai formează un cuplu cu frumoasa blondină, paparazzii Spynews.ro i-au surprins din nou împreună.


 
 
 

Comenteaza