Vestea șoc a momentului în România: A murit într-un accident groaznic

Vestea șoc a momentului în România: A murit într-un accident groaznic

O tânără de 28 de ani a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Se pare că iubitul acesteia i-a oferit zborul cadou.

Plecaseră împreună de la București la școala de aviație din Letca Nouă, județul Giurgiu. El îi făcuse tinerei de 28 de ani cadou un zbor, iar ea părea extrem de fericită.

Aparatul de zbor urma să fie pilotat chiar de managerul aerodromului,instructorul Valentin Anghel.

Din păcate, abia au apucat să decoleze că s-a și produs tragedia. Un localnic povestește că a observat un nor de fum înălțându-se din pădure și a alertat autoritățile.

Potrivit unor surse din anchetă- se pare că atât pilotul cât și tânăra pasageră au supraviețuit impactului, însă au ars de vii în incendiul iscat. Iubitul Georgianei e devastat.

"Din pacate Georgiana nu mai este. In mod normal nu e deloc greu sa faci o postare dar acum e infernal
Pentru voi care o cunoasteti… ieri m-a lasat singur si nu s-a mai intors.
Te iubesc!", a scris iubitul Georgianei pe Facebook. 

Valentin Anghel obișnuia să facă frecvent zboruri de instrucție și de agrement. Nimeni nu-și explică cum de un pilot cu atâta experiență la manșă a pierit fulgerător.

O posibilă eroare de pilotaj este exclusă, spun cei care l-au cunoscut și care nu cred nici ipoteza conform căreia avionul de mici dimensiuni nu avea un plan de zbor.

„Înainte de a zbura, ai un plan de zbor de depus. Nu se zboară fără! Cu siguranță avea și plan de zbor, sigur! Și dacă ai zbura fără plan de zbor, nu asta e cauza pentru care se prăbușește un avion”, spune Theo Trandafir, un prieten al pilotului, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza