Conturile Lidiei Buble, invadate cu mesaje de doliu. Ce s-a întâmplat cu artista: “Sincere condoleanțe”

Conturile Lidiei Buble, invadate cu mesaje de doliu. Ce s-a întâmplat cu artista: “Sincere condoleanțe”
| Foto: kanald.ro.

Lidia Buble a publicat o fotografie neagră de profil, atât pe pagina de Facebook cât și de Instagram. Cele două postări s-au umplut cu mesaje de doliu.

Ghinioanele par ca se tin lant de frumoasa cantareata Lidia Buble care trece din nou printr-un moment delicat. Si daca e sa ne luam dupa mesale postate de fanii ei: "Sincere condoleante!", multi ar crede ca artista trece prin momente grele, insa adevarul este cu totul altul. Mesajul este unul ironic caci in toiul noptii, Lidia Buble s-a trezit cu toate conturile de socializare sparte. 

Artista era urmarita de peste 1 milion de admiratori pe retele de socializare, acolo unde isi posta ultimele noutati din muzica, din vacante, dar si reclamele platite la un anumit gadget. Din pacate pentru cantareata, pentru ceva timp va ramane fara aceste conturi de socializare pana isi va rezolva problema.

Artista a avut parte in ultima perioada de mai multe neplaceri. In ce priveste viata sentimentala, lidia traverseaza mai multe urcusuri si coborasuri.

Are parte de impacari si despartiri de faimosul actor cubanez Harlys Becera, iar ultima data cei doi ar fi fost plecati in luna ianuarie intr-o vacanta exotica, conform tabloidelor. Desi nu au postat imagini impreuna, pe retelele de socializare ale fiecaruia apreau diferite imagini din paradisul exotic.

Daca i-a dat sau nu inca o sansa relatiei cu actorul cubanez, numai artista stie, cert este ca distanta este o mare problema in faimosul cuplu. 

La cateva zile dupa vacanta, paparazzi au surprins-o pe Lidia in oras la volanul bolidului sau. Artista parea foarte ingandurata, insa tinuta era impecabila, totul asortandu-se cu masina cu multi cai putere, potrivit kanald.ro.

Comenteaza