Mesaje halucinante găsite în telefonul soțului Danei Roba! Bărbatul nu a acționat singur: „Își ziceau unul altuia”

Mesaje halucinante găsite în telefonul soțului Danei Roba! Bărbatul nu a acționat singur: „Își ziceau unul altuia”

Dana Roba a făcut publice câteva detalii șocante din ancheta în care este implicat soțul ei, Daniel Balaciu.

După mai mult de o lună de la incidentul tragic în care Dana Roba aproape că și-a pierdut viața în mâinile propriului său soț, make-up artistul se simte din ce în ce mai bine și este pe drumul cel bun în ceea ce privește recuperarea.

Deși nimeni nu credea, atunci când se afla pe patul de spital, că Dana va supraviețui, vedeta și-a revenit ca prin minune și chiar și-a reluat activitatea în domeniul machiajului. După ce a început terapia pentru a-și vindeca mâinile, make-up artistul a făcut din nou o serie de dezvăluiri șocante despre soțul ei și despre dimineața în care aproape că a ucis-o în bătaie.

Dana Roba a spus încă de la început că tatăl fetițelor ei și-a premeditat fapta, iar acum a dezvăluit că bărbatul nu a plănuit singur să o omoare, ci a fost ajutat și împins de la spate de fratele lui. În timp ce Dana agoniza se zbătea între viață și moarte, Daniel vorbea prin mesaje cu bărbatul, care îi spunea să o omoare și să îi fure banii. 

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telelefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba pentru Click.ro.

Comenteaza