Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit! Ce mesaj cu subînțeles i-a transmis afaceristul: "E greu să..."

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit! Ce mesaj cu subînțeles i-a transmis afaceristul:  "E greu să..."

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău pare să-i transmită blondinei mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare.

După o frumoasă poveste de dragoste care a durat trei ani, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis, din nou, să se despartă. În cursul zilei de ieri, diva a fost cea care a confirmat separarea de milionar, iar astăzi, afaceristul a vorbit și el despre depărțirea de femeia care i-a fost parteneră de viață în ultima perioadă.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a făcut publică pe rețelele de socializare o fotografie în care apare la sală, cu zâmbetul pe buze, iar în descrierea imaginii a scris un text cu subînțeles. Nu știm cui îi este adresat, dar e clar că milionarul a vrut să transmită un mesaj cuiva.

"E greu să dobori o persoană care nu se dă bătută niciodată!", a fost mesajul scris de Gabi Bădălău în descrierea fotografiei în care apare la sală, cu zâmbetul pe buze.

Dacă în luna mai a acestui an, Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru Xtra Night Show și a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău, dând de înțeles că lucrurile între ei merg bine și spunea că este o femeie iubită și răsfățată, așa cum a fost mereu, ieri diva a spus că nu mai formează un cuplu cu afaceristul.

„M-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro.

Comenteaza