Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua, imediat după nunta artistei

Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua, imediat după nunta artistei

Mama Geta a dorit să-i transmită un mesaj lui Carmen de la Sălciua, cu ocazia nunții artistei.

În ciuda faptului că cei doi,   Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au unit destinele, în urmă cu câțiva ani, relația lor s-a destrămat după un an de căsătorie. Cu toate acestea, subiectul a fost lăsat în trecut, iar cei doi și-au refăcut viața separat și amândoi sunt fericiți în relațiile în care se află, potrivit kfetele.ro.

Acesta este și motivul pentru care, în urmă cu doar câteva zile, Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu partenerul său, Marin Corcheș, eveniment care nu a putut să treacă fără ca mama Geta să-i transmită un mesaj.

Ca de fiecare dată, mama Geta nu se ferește să-și exprime gândurile, chiar dacă uneori pot deranja anumite persoane, în acest caz, pe Carmen de la Sălciua. Se pare că aceasta i-a transmis un mesaj, la scurt timp după ce a avut loc nunta, departe de ochii curioșilor.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul căsniciei pe care aceasta a avut-o cu fiul mamei Geta, Culiță Sterp, se pare că mama Geta consideră că același lucru se va întâmpla și în proaspăta căsnicie, mai exact aceasta va fi tentată să pună repede stop.

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin.”,   a fost mesajul transmis de mama Geta.

 

 

Comenteaza