O tânără care și-a pierdut tatăl, i-a trimis acestuia zilnic mesaje. După 4 ani, a primit un răspuns: "Mesajele tale m-au ținut în viață"

O tânără care și-a pierdut tatăl, i-a trimis acestuia zilnic mesaje. După 4 ani, a primit un răspuns: "Mesajele tale m-au ținut în viață"
| Foto: wowbiz.ro

O tânără care crezuse că și-a pierdut tatăl, a primit un mesaj șocant de pe telefonul acestuia, la patru ani de la moartea lui.
 

În urmă cu patru ani, Chastity Patterson și-a pierdut tatăl. Pentru că nu poate trece atât de ușor peste pierderea suferită, aceasta îi trimitea zilnic mesaje pe telefon. Rutina a continuat până într-o zi, atunci când a primit un răspuns! Ce s-a întâmplat după e de-a dreptul uimitor!

Chastity a obţinut diploma universitară în psihologie și își dorea extrem de tare ca tatăl ei, care totuși nu era tatăl ei biologic, să fie alături de ea într-o zi atât de importantă. 

„N-a lipsit de la niciun dans, de la niciun bal la școală, de la meciurile mele. Era tata pentru mine”, a povestit tânăra pe Facebook. 

Bărbatul a murit în anul 2015, iar de atunci fiica lui îi trimitea mesaje zilnic.

La patru ani după ce la moartea acestuia, Chasitity a decis să îi trimită un nou mesaj.  

„Buna, tati, sunt eu. Mâine iar va fi o zi grea! Sunt patru ani de când te-am pierdut și nu e zi în care să nu-mi lipsești. S-au petrecut multe în tot acest timp”, a început ea mesajul.

Deși era conștientă de faptul că nu are cum să îi răspundă, a continuat să facă asta. Partea șocantă a fost că a primit, totuși, un răspuns la un moment dat. 

„Nu sunt tatăl tău, dar de patru ani ți-am primit toate mesajele”, i-a răspuns un bărbat care a spus că se numește Brad.

Persoana care i-a trimis mesajul își pierduse și el fiica în urmă cu patru ani. 

„Mesajele tale m-au ținut în viață. Când mi-ai scris, am știut că e un mesaj de la Dumnezeu”, a spus el.

Acesta i-a dezvăluit faptul că o apreciază și că a citit toate mesajele pe care le-a primit.

„Ești o femeie extraordinară și mi-ar fi plăcut ca fiica mea să devină ceea ce ești tu”, a adăugat el.

La puțin timp după această conversație, tânara a decis să împărtășească cu oamenii din mediul online această trăire. 

„Nimeni nu vă poate spune cum să faceți și nici cât timp va dura. Indiferent dacă persoana respectivă e un prieten,  rudă, animal, copil sau chiar un idol.  Eu am avut nevoie să trimit aceste SMS-uri, pentru alții funcționează scrisul, alții vizitează mormântul, simt nevoia să bea sau chiar pun o poză lângă ei. (…) Iubiți-i pe cei apropiați cât timp îi aveți lângă voi, spuneți-le tot, pentru că atunci când vor pleca va fi prea târziu să le cereți iertare sau să le spuneți ce simțiți cu adevărat”, a scris Chastity, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza