O profesoară a ucis cu sânge rece o fetiță de nouă ani: „A răpit-o pe fetiță, iar apoi i-a „zdrobit” fața și corpul”

O profesoară a ucis cu sânge rece o fetiță de nouă ani: „A răpit-o pe fetiță, iar apoi i-a „zdrobit” fața și corpul”
| Foto: spynews.ro.

Sofia Zhavoronkova, o fetiță în vârstă de 9 ani din Rusia, a fost ucisă de profesoara ei de engleză.

Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, a răpit-o pe fetiță, iar apoi i-a „zdrobit” fața și corpul. Poliția și în jur de 272 de voluntari au pornit în cătarea Sofiei, în urma unui apel de ajutor postat de Anna Zhavoronkova, mama fetiței. Oamenii legii au descoperit cadavrul copilei, iar după moartea acesteia, profesoara a recunoscut crimă.

Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, a răpit-o pe fetiță, iar apoi i-a „zdrobit” fața și corpul. Sofia, o fetiță cu un suflet bun, împărțea fluturași cu scopul de a salva planeta. Alături de prietena ei, Alla, le dădea străinilor pliante cu inițiativă ecologică.

Profesoara a fost arestată preventiv pentru două luni, iar conform mamei, criminala s-a oferit să le cumpere ceva fetițelor, după ce le-a lăudat pentru frumoasa lor inițiativă.

Poliția și în jur de 272 de voluntari au pornit în cătarea Sofiei, în urma unui apel de ajutor postat de Anna Zhavoronkova, mama fetiței.

Oamenii legii au descoperit cadavrul copilei, iar după moartea acesteia, profesoara a recunoscut crima.

„Am mărturisit pentru că sunt foarte bolnavă. Mă simt rău, nu mai am atât de mult de trăit.”, a declarat profesoara.

Motivul pentru care aceasta a răpit-o pe fetiță este acela că îi era dor de copiii săi. Ea a fost exclusă din drepturile părintești. Potrivit acesteia, fetița ei, care semăna foarte mult cu Sofia, a fost bolnavă de cancer și avea nevoie de tratament.

Toată lumea a fost afectată de moartea Sofiei Zhavoronkova, localnicii sunt în doliu, potrivit spynews.ro.

Comenteaza