O mamă depresivă și-a aruncat copiii de pe geam. După ce s-a aruncat și ea, a continuat să-i lovească

O mamă depresivă și-a aruncat copiii de pe geam. După  ce s-a aruncat și ea, a continuat să-i lovească
| Foto: cancan.ro

O mamă depresivă din SUA și-a aruncat copii pe geam. După care a sărit și ea de la etajul doi.

Femeia în vârstă de 24 de ani și-a aruncat fiica de doar 4 săptămâni și fiul de doi de la etajul doi al imobilului în care locuiesc. Ulterior, și ea a sărit în gol, dar nu și-a oprit atacul asupra copiilor.

Toți cei trei erau dezbrăcați, potrivit vecinului femeii, Carl Chin, în vârstă de 41 de ani. Acesta a auzit căzătura unuia dintre copii.

„Când femeia a căzut nu și-a pierdut conștiența. Și-a apucat copiii și a continuat să îi rănească”, a declarat bărbatul pentru The Post.

Tânăra dezorientată psihic și-a fi lovit copilul cu capul de asfalt, potrivit lui Carl Chin, care a povestit că a fugit spre casa ei, a sărit gardul și s-a luptat cu ea ca să îi ia nou-născutul din brațe.

„Ținea copilul cu un braț și a trebuit să îl iau și să îl țin până când poliția și paramedicii au venit. Încerca să își rănească copiii și când i-am luat din strânsoare într-un fel mi-a mulțumit că am grijă de ei. Apoi a început să vorbească singură spunând că a obosit să fie de una singură”, a mai relatat acesta.

De asemenea, acesta a declarat că nu crede că femeia și-a rănit intenționat copiii pentru că nu era nervoasă sau furioasă și nu avea nicio expresie facială.

„Nu le-a spus nimic copiilor (…) Habar n-am ce se întâmpla cu mama. Nu o cunoșteam și nici nu o mai văzusem înainte, dar în mod clar nu se afla în starea de spirit potrivită. Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toți goi’”, a mai declarat vecinul femeii.

Un alt martor la incident a declarat că fetița avea sângerări la nivelul unei urechi iar băiatul avea vânătăi pe față și pe genunchi.  Bebelușul a fost transportat la spital în stare critică, precum și mama și copilul de doi ani care nu aveau răni grave, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza