O mamă a patru copii a rămas paralizat după ce a avut COVID. Nu poate nici respira singură

O mamă a patru copii a rămas paralizat după ce a avut COVID. Nu poate nici respira singură

O femeie de 55 de ani din Cambridge, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, în urmă cu aproximativ trei luni.

De când s-a vindecat de cumplita boală, Ayesha Hussein nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură.

Familia femeii este încă în stare de șoc, după ce medicii au întrebat dacă sunt de acord să o lase să moară sau să o țină în viață, potrivit unica.md

Una dintre fiicele femeii, Mina, a promis că nu va pune capăt niciodată vieții mamei sale și speră într-o zi să o poată aduce acasă. „Vrem doar mama noastră înapoi. Medicii spun că va fi invalidă, dar nu ne pasă în ce stare se află.”

Coșmarul Ayeshei a început de Crăciun, când a început să tușească și să aibă probleme cu respirația. Pe 29 decembrie a fost dusă de urgență la spital într-o ambulanță. Două zile mai târziu, a fost conectată la un ventilator și la o săptămână după aceea temperatura ei a crescut până la 42C, înainte de a cădea în comă.

Necazurile s-au ținut lanț de familia femeii și, ca și cum nu ar fi fost îndeajuns, în timp ce se afla în spital, hoții au pătruns în casa ei, luându-i mașina și bijuteriile. Ulterior, mare parte dintre aceste bunuri au fost recuperate.

Însă medicii nu își pot explica încă din ce cauză Covid-19 i-a afectat atât de tare creierul, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

Acum, în cea de-a patra lună petrecută în spital, medicii au emis un ultimatum terifiant familiei sale.

„Medicii au spus că trebuie să luați în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, fiica ei, Mina, speră să o aducă într-o bună zi pe mama ei acasă și a început strângerea de fonduri pentru a plăti facturile și chiria lui Ayesha. Până în prezent, ea a strâns peste 7.000 de lire sterline pe GoFundMe și a spus că banii vor fi folosiți pentru a-și sprijini mama în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Comenteaza