O fetiţă de doi ani a fost omorâtă de verişorii ei de 8, respectiv 13 ani. Cei doi au ascuns-o

O fetiţă de doi ani a fost omorâtă de verişorii ei de 8, respectiv 13 ani. Cei doi au ascuns-o

O fetiță de doar doi ani a fost dată dispărută de către părinți, după ce a fost omorâtă de verișorii ei.

 

La scurt timp a fost găsită într-un jgheab fără viață. Micuța a fost omorâtă chiar de către cei doi verișori ai săi cu vârsta de 8, respectiv 13 ani. Minorii au încercat mai întâi să o abuzeze sexual, iar apoi au recurs la acest gest necugetat și au ucis-o.

Tragedie de nedescris pentru părinții fetiței din Egipt, care la doar doi ani a încetat din viață. Micuța se plimba împreună cu cei doi verișori ai săi, moment în care aceștia au încercat să o violeze, iar apoi, deoarece nu au reușit, au decis să o ucidă. Pentru a-și ascunde vina, cei doi au aruncat-o într-un jgheab, iar familia a dat-o dispărută.

Întreaga poveste nefericită a avut loc în satul Bani Hamil, Egipt. În momentul în care cei doi veri au venit acasă fără copila de doar doi ani, familia alarmată a început imediat să caute însă totul a fost în zadar. Nu au mai stat pe gânduri și au sunat imediat la numărul de urgență pentru a o da dispărută.

Oamenii legii au început căutările dar nu era nici urmă de micuța de doar doi ani. La două zile după ce au încercat din răsputeri să o găsească, tatăl acesteia a descoperit-o trupul micuței într-un jgheab. Rămas fără cuvinte și profund îndurerat, acesta a anunțat imediat polițiștii.

Polițiștii au deschis imediat o anchetă în acest caz, astfel că după primele informații pe care le-au obținut, micuța a fost văzută pentru ultima dată în viață fiind acompaniată de minorii în vârstă de 8, respectiv 13 ani.

Cei doi verișori ai victimei au fost reținuți de oamenii legii, iar în timpul interogatoriului, au recunoscut că au ucis-o pe fată deoarece nu au reușit să o agreseze sexual. Mai mult decât atât, băieții au mărturisit că le era frică să nu fie prinși, așa că i-au luat trupul și l-au aruncat într-un jgheab.

În aceste momente, nu se ști cu certitudine ce pedeapsă îi aşteaptă pe inculpați, asta deoarece este interzis, potirivi legilor egiptene, folosirea pedepsei cu moartea împotriva infractorilor minori, potrivit spynews.ro.

Comenteaza