O bunicuță din Ucraina a pus la cale un plan diabolic. Ce le-a făcut aceasta soldaților ruși

O bunicuță din Ucraina a pus la cale un plan diabolic. Ce le-a făcut aceasta soldaților ruși

O femeie din Ucraina a ucis opt soldați ruși după ce le-a dat să mănânce prăjituri otrăvite.

Cazul a fost făcut public după ce Ministerului Afacerilor Interne, Anton Gerashchenko, a publicat câteva interceptări audio dintre trupele rusești aflate la locul incidentului.

În ultima perioadă se vorbește din ce în ce mai des despre lipsa de hrană, o problemă majoră cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin. Din acest motiv, se pare că opt ruşi au căzut în capcana unei bunicuţe.

„Nu avem ce mânca. Bombardăm magazinele! Murim de foame. O bunică ne-a adus prăjiturile și opt oameni au murit intoxicați cu zinc”, s-ar auzi în interceptările respectivă.

De asemenea, Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupție din Ucraina, a declarat faptul că bunicuţa a otrăvit prăjiturile cu zinc.

„Ocupanții rusi se așteptau că ucrainenii să îi întâmpine cu pâine și sare. De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otrăvite. A ucis 8 ocupanți’ Sursa: convorbire telefonică interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei”, a anunțat Kaleniuk pe Facebook.

Conform astrologului Medvedka, până la data de 29 martie, există o tensiune dintre Marte și Uranus. Din această cauză, conflictul dintre cele două țări nu poate ajunge la un sfârșit prea curând.

Astrologul a anunțat că situația s-ar putea îmbunătăți când Marte va intra în conjuncție cu Saturn. Motivul invocat de aceasta ar fi că Saturn este planeta puterilor, strategiilor, structurii și restricțiilor.

Astrologul precizează că de la jumătatea lunii aprilie, conflictul militar ar putea să înceteze sau măcar să se atenueze. Posibilitatea ca chiar Rusia să ia măsuri în acest sens ar porni de la semnul Vărsător, atribuit cu țara agresoare.

„Ascensiunea și separarea lor va dura până la jumătatea lunii aprilie. În cel mai bun caz, va fi o limitare a agresiunii, oprirea evenimentelor militare cu ajutorul unor acțiuni strategice gândite”, a dezvăluit astrologul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza