Ireal! Ce i-au cerut rușii unei mame din Mariupol, ca să nu-i ucidă fiul

Ireal! Ce i-au cerut rușii unei mame din Mariupol, ca să nu-i ucidă fiul

Soldații ruși au captivat un copil ucrainean, iar acum i-au cerut mamei sale 5 mii de euro drept recompensă, pentru a nu-l ucide.

 Află câți bani va trebui să dea femeia din Mariupol și cine este ea. Multă lume o cunoaște.

Alexei Novikov, fiul unei cunoscute rezidente din Mariupol, a fost capturat de către ocupanții ruși. Soldații au cerut de la mama băiatului suma de 5.000 de euro, pentru a nu-l ucide. Băiatul nu va fi eliberat prea curând, chiar dacă rușii vor primi banii.

Olga Novikova, mama lui Alexei, este o cunoscută rezidentă din Marupol, figură în domeniul cinematografiei și televiziunii pentru copii, fondatoarea festivalului de film pentru copii „KiTy”.

Băiatul Olgăi, Alexey, care este acum ținut prizonier de către soldații ruși, lupta în brigada 109 a apărării teritoriale a regiunii Donețk. Invadatorii i-au trimis mamei și un video, în care se vede că tânărul are apă și mâncare.

Rușii i-au mai transmis mamei tânărului că, dacă nu trimite până luni suma de 5.000 de euro, atunci fiul ei va fi executat, iar procesul va fi filmat.

Cel care a făcut public acest caz de extorcare și șantaj a fost consilierul primarului din Mariupol, Petr Andryushchenko, pe canalul său de Telegram. Andriușcenko subliniază că acesta este o altă față a terorismului din partea armatei ruse.

”Astăzi, Olga Novikova, o cunoscută rezidentă din Marupol, figură în domeniul cinematografiei și televiziunii pentru copii, fondatoarea festivalului de film pentru copii „KiTy”, a primit, de pe numărul de telefon al fiului ei, un apel de la soldații ruși. Aceștia au anunțat-o că fiul ei, Alexei Novikov, a fost capturat. Rușii au cerut suma de 5.000 de euro ca să nu-l ucidă. Nu, nu că să-l elibereze. Pur și simplu ca să-l lase în viață”, a scris Andriușcenko, pe rețeaua de socializare, potrivit cancan.ro.

 

Etichete
Comenteaza