Motivul pentru care Florin Salam nu a fost prezent la nunta fiului său. Declarații bombă

Motivul pentru care Florin Salam nu a fost prezent la nunta fiului său. Declarații bombă
| Foto: spynews.ro.

Mihaela, nora lui Florin Salam, a făcut primele declarații cu privire la lipsa lui Florin Salam și a nevestei sale la cununia civila a fiului cel mic.

Dani Stoian, fiul cel mare al lui Florin Salam, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui și, totodată, mama copilului său, Mihaela. La fericitul eveniment au fost invitate persoanele apropiate celor doi, însă cel ce nu a fost prezent în ziua cea mare a fost chiar tatăl mirelui, Florin Salam.

Ei bine, în acest sens, Mihaela, nora manelistului, a făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect, precizând că la petrecerea de cununie au participat persoanele care le sunt extrem de apropiate, precum familia tinerei, o parte din familia regretatei sale soacre, Fănica, dar cu precizarea că a fost prezentă și o parte din familia lui Florin Salam.

”A fost strict o cununie civilă mică, totul a fost perfect, i-am avut alături de noi pe prietenii noștri apropiați. A fost familia mea, familia soacrei mele și țin să menționez, o parte din familia socrului meu. Noi ne-am căsătorit după patru ani pentru ca acum am simțit să facem și pasul acesta”, a spus Mihaela despre cununia civilă cu Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, pentru Spynews.ro.

 

Comenteaza